Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Dubrovnik

Dubrovnik Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Dubrovnik. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Dubrovnik, Kroatia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Dubrovnik.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Dubrovnik. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Dubrovnik, Kroatia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Dubrovnik Autonvuokraus & matkatiedot

Kaupunki:

Se on viehättävä kaupunki Kroatiassa ja suosittu lomailevat ympäri vuoden leuto ilmasto. Ei paljon nähtävää, joten sinulla on mahdollisuus olla joustava, Jos vuokraat auton. Jos pysyt vähän kauemmin sinulla täydellinen tilaisuus vierailla muita kaupunkeja Kroatia kuten Split, joka on 165km luoteeseen, Dubrovnik.

Airport ja lentoyhtiöiden:

Dubrovnik lentokenttä (DBV) kutsutaan myös "Čilipin lentokentältä" ja se on 20 kilometriä etelään, Dubrovnik. Lentoyhtiöt kuten RYANAIR ja easyJET ovat myös sesonkiaikaan halvempia lentoja. Koska lentokentällä paikallisten Auton vuokraus aineet ovat kalliimpia järkevää vuokrata auton ennen matkaa ja säästää rahaa.

Pysäköinti:

Vain "kaupungin ydinkeskustassa" Dubrovnik on täysin liikennettä ilmaiseksi. Tästä syystä et voi ajaa siellä. Kaupungin linja-autot saavat ajaa siellä. Löydät sen "julkinen liikenne".

Jos olet päättänyt vuokrata auton ja olla riippumaton, löydät yksi Julkinen pysäköinti. Esimerkiksi vain 5 minuutin kävelymatkan päässä vanhan kaupungin keskustassa on hiljattain rakennettu pysäköintihalli sijaitsee Ilijina Glavica (Zagrebačka ulica bb).

Julkinen liikenne:

Kaupungin bussit verkko on melko hyvin. "Libertas" on johtava yritys ja nykyaikaisimmat linja-autot, jotka vievät sinut kaupungin jokainen kohde. Bussilippuja bussit kaikkialla kaupungissa, joka on voimassa 1 tunti. Ostaa lipun bussiin on hieman kalliimpi.

Näky nähdä:

Yksi alkuun asioita nähdä on Dubrovnikin katedraali. Tänään 18-luvun barokki rakenne sijaitsee edellisen katedraalit päällä.

Dubrovnikin kaupunginmuurit saartaa koko kaupunkiin ja rakentaminen alkoi jo 800-luvulla.

"Trsteno Arboetum" on rehevä kasvitieteellinen puisto kaupungin Trsteno. On satunnaisia kasveja, jotka ovat yli 500 vuotta.

Dubrovnik-synagoga on vanhin Sephardic synagoga, maailmassa, joka on edelleen käytössä.