Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Kostarika

Kostarika Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Kostarika .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Kostarika bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Kostarika

Kostarika Izposoja & potovalne informacije

Tisti, ki imajo priložnost obiskati Costa Rica je zagotovo storiti!  To je eden od najlepših držav na svetu, napolnjena z pragozdov, vulkanov, hitro teče rek in toliko plaža, kot bi želeli.  To je tudi eden od najbolj mirno v svetu preveč-Costa Rica je brez stalnega vojske.

Kostarika je odličen kraj za obisk, če ste zainteresirani pri ohranjanju okolja, kot so Kostarika je vodilno vlogo v eko-turizma.  Četrtina države zdaj je zaščitena status-nobena druga država je to veliko zaščitena zemljišča.  Nacionalni parki tukaj so pravi dragulj v krono v državi in lahko opazujete široko paleto pokrajin znotraj njih.  Sveto nacionalna ptica je quetzal, najdemo v gozdovih Monteverde oblak.  Najdete vse vrste native opica v obalnih deževnih gozdov, Cocovado in divje mačke glavo na polotoku Nicoya, kjer lahko tudi preživite nekaj časa spotting kitov in delfinov off-shore.

Vendar pa država ima tudi veliko ponuditi, če vam je ljubše pustolovščina počitnice.  Preživite nekaj časa quad kolesarjenje, whitewater rafting ali deskanje.  Druga možnost je pohod okoli enega izmed mnogih vulkanov, ki sedijo vzdolž hrbtenice v državi ali samo nekaj časa raziskuje v nacionalne parke, peš.

Lahko bi tudi čas za raziskovanje mesta ali dva.  Vodja za središču mesta San Jose, kjer lahko ljudje gledati v enem od številnih kavarn ali raziskati muzej ali dva ali raziskati mest in vasi, ob obali.  Pridobivanje okrog državo je enostavno zahvaljujoč lokalnih avto najem storitev.  Vendar pa morate upoštevajte, da večina cest v državi niso kvalitetne, tako da boste morali skrbeti, ko se boste vozili v Kostariki.

Če se odločite, da se odločijo za najem avtomobilov v Kostariki potem se prepričajte, da imate, da je mednarodni vožnjo dovoli, čeprav v večini primerov morajo zadoščati vozniško dovoljenje iz svoje matične države.  Moraš biti več kot 21 in biti pripravljeni plačati veliko vlog za najem avtomobila.  Preverite preden nastavite se prepričajte, da avto ima dobre kakovosti rezervna pnevmatika, kot kakovosti cest pomeni, da možnosti, da spremenite pnevmatike so precej višje kot ponavadi!