Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Kostarika

Kostarika Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Kostarika.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Kostarika će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Kostarika

Kostarika Рент а цар & Травел Информатион

Kosta Rika

Oni koji imaju priliku da vide Kostarika definitivno neka to učini!  Ovo je jedan od najlepših zemalja na svetu, ispunjen sa praљume, vulkane, brzim i isto toliko plaža i ti mogao.  To je takođe jedan od na najmirnijem na svetu-Kostarika ima vojsku ne stoji.

Kostarika je sjajno mesto za posetu, ako ste zainteresovani za očuvanje životne sredine kao Kostarika vodi put u eko-turizmu.  Četvrtine zemlja sada ima status zaštićenog svedoka – nijedna zemlja je ovaj mnogo zaštićenog zemljišta.  Nacionalni parkovi su pravi dragulj u kruni zemlje i možete posmatrati širok spektar pejzaži unutar njih.  Sveto nacionalna ptica je Kvecala, pronađena u šumi oblak Monteverde.  Sve vrste izvornih majmun nalazi se primorski praљume od Cocovado, kao i za divlje mačke glavu na poluostrvu Nicoya, gde te mogu takođe provesti malo vremena osmatranje kitova i delfina priobalju.

Međutim, ima i mnogo toga da ponudi, ako bi radije odmor je avantura.  Provesti malo vremena Kvad biciklizam, vodene rafting ili surfovanje.  Druga mogućnost je da planinare po jednoj od mnogih vulkana koji sedi duž kičme u zemlji ili samo malo provesti istraživanje nacionalnog parka na nogu.

I uzmi vremena da istražite grad ili dva.  Glava mi je u centru oblasti San Josea, gde možete ljudi sat u jednom od mnogih kafića ili istražite muzej ili dva ili istražite gradove i sela duž obale.  Širom zemlje je lako zahvaljujući usluge zapošljavanja lokalnog auto.  Međutim, potrebno je da Imajte na umu da većina puteva u zemlji nije sjajna kvaliteta tako da ne morate se brinuti kada vozite u Kostariki.

Ako odlučite da se odluči za iznajmljivanje automobila u Kostariki onda treba obavezno da imate jedan međunarodni vozio dozvoljavaju, iako je u većini slučajeva vozačku dozvolu od tvoja domovina bi trebao biti dovoljan.  Takođe treba da bude preko 21 i biti spremni da plate veliki depozit za iznajmljivanje automobila.  Potvrdu pre nego što ste krenuli da se uverim da auto ima dobar kvalitet rezervnu gumu kvalitet puteva znači da su šanse da se promjeniti gumu mnogo veća nego obično!