Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Kipar

Kipar Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Kipar.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Kipar će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Kipar

Kipar Рент а цар & Травел Информатион

Kipar je ostrvska zemlja koja zaista predstavlja na Mediteranu.  Uz obilje peščane plaže, drevna ruševina, planine, maslinjaka i terakoti kuća, postoji mala ni čudo da je popularna među turistima.  U zadnjih par decenija bilo je velikom dozom razvoj na ostrvu i sada puna je praznik odmarališta, iako i dalje postoje neke mirnije mesta ako više volite nešto malo više mirnim.

Kipar je uvek bio jedan od onih zemalja koje je bio prepirali oko.  Ovo je dijelom zbog lokacije, kao što je blizu oba Evrope i Azije, i to se smatra idealnim oslonac.  Graditelji carstva iz raznih krajeva sveta ostavio svoj trag na ovom ostrvu, sa drevnim ruševinama iz Grci i Rimljani, zamkovi izgradila krstaši, gradskih zidina je izgrađen od strane Venecijanaca i džamija i minareta kreirao Otomani.  Ima puno ekskurzije organizovali hotelima i drugim grupama, ali iznajmljeni auto bi ti dao slobodu da vidim šta želite da vidite i kada želite da ga vidim.

Bilo je 1970.-tih da rat dogodio to podeljeno Kipar pa sad nije na grčki i turski odeljku.  Grčke Republike Kipar je južni deo ostrva, i ovde je da ćete naći da turisti se okupljaju kao to modernizovala istom brzinom kao i drugih evropskih zemalja.  Međutim, samo Turska priznaje turskom delu ostrva i razvoj ovde Uku istim tempom pa ima dosta izolacije i većina turista to da izbegnem.

Glavna turistička odmarališta na Kipru uključuju Aja napi, Limasolu i Papos iako postoje sada mnogo više izbija.  To su uglavnom duž Južne obale ostrva i pronaći ćete ga tipičnim za mnogim grčkim praznikom odredišta uz bijelu drvenu vila, noćnih klubova i puno mladih ljudi na plažama.  Krenite prema severne obale za naći više plaћama privesti kraju.

One koji žele da okuse tipične ostrvo život će morati da se usudim dalje u kopno.  Odlučuju za Kipar iznajmljivanje automobila da biste lakše putuje okolo i videćete da postoje neverovatne sela koja su puni lepih prizora.  Ostrvo je dom za veliki broj starih crkava koje su sada na listi UNESKO-a, planinski putevi koji su savršeni za planinarenje i vinogradima koji datiraju iz davnih vremena.