Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Amman

Amman Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Amman . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Amman Jordanija in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Amman.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Amman Izposoja & potovalne informacije

Uvod:

Amman je prestolnica kraljestva Jordan. To je ena od najstarejših, stalno naseljenih mest na svetu. Amman se nahaja v zelo hribovita območja severozahodne Jordan. Izvirno mesto je bilo zgrajeno na sedmih gričih. To je zelo pomembna turistična destinacija v regiji, zlasti med arabski in Evropski turisti

Za obisk:

trdnjava Jabal Al-Qala'at. Največja turistična atrakcija mesta. Nahaja na najvišji hrib. Citadel je bil naseljen že v prazgodovini. Tukaj nastanjeni mesto Ammon, nato v rimskih časih Herkulov tempelj, in v naslednjih letih bizantinske cerkve. Danes hiše Arheološki muzej in citadel, sam je izjemno arheološki park. Pogled od tukaj mesta je velik.

Letališča:

Letališče v Amanu se imenuje mednarodnega letališča Queen Alia v celoti in je poimenovana po Queen Alia, tretja žena kralja Huseina Jordan. 32 kilometrov južno od središča mesta Amman se nahaja letališče. Airport Express avtobusom traja obliki letališča in središča mesta Amman International Airport je lahko z avtomobilom dosegljiva preko avtoceste 15.

Prometa:

Nedavno zgrajeni javnimi prevoznimi sredstvi in na državnimi železniškimi in širitev ceste, namenjen za zmanjšanje prometa, ustvarjenega s milijone obiskovalcev letno v mesto. Mesto ima pogoste avtobusne povezave do drugih mest v Jordan, kot tudi večjih mest v sosednjih državah.

Vreme:

Amman je stališče o gorah v bližini območja sredozemskega podnebja. Poletja so rahlo vroče in vetrovi, vendar pa eno ali dve vročinskih valov pride poleti. Pomlad je kratek in topel, kjer vzponi do 28 ° C (82 ° F). Pomlad običajno začne med aprilom in majem, in nazadnje približno mesec dni. Okoli konca novembra je obdobje, v katerem zimo običajno začne in nadaljuje od začetka do sredine marca.