Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Amman

Amman Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Amman. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Amman, Jordanien och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Amman.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Amman Biluthyrning & reseinformation

Inledning:

Amman är huvudstad i kungariket Jordan. Det är en av de äldsta, kontinuerligt bebodda städerna i världen. Amman ligger i ett mycket kuperat område i nordvästra Jordan. Den original-staden byggdes på sju kullar. Det är ett stort turistmål i regionen, särskilt bland arabiska och europeiska turister

Att besöka:

fästningen Jabal Al-Qala'at. Den största turistattraktionen i staden. Ligger på den högsta kullen. Citadellet har varit bebodd sedan förhistorisk tid. Här ligger staden Ammon, sedan i romerska tider tempel av Hercules, och under de följande åren den bysantinska kyrkan. Det inrymmer idag ett arkeologiskt museum och citadellet själv är en enastående arkeologiska park. Utsikten härifrån av staden är stor.

Flygplats:

Ammans flygplats kallas internationella flygplatsen Queen Alia i sin helhet och är uppkallad efter drottning Alia, tredje hustrun till kung Hussein av Jordan. Flygplatsen ligger 32 kilometer söder om Amman centrum. Airport Express buss tar du bildar flygplatsen till stadens centrum och Amman International Airport är kan nås med bil via motorväg 15.

Trafik:

Nyligen är konstruerade kollektivtrafiken och en nationell järnväg, och utbyggnaden av vägar, avsedda att underlätta trafiken genereras av miljoner årliga besökare till staden. Staden har täta bussförbindelser till andra städer i Jordan och till större städer i grannländerna.

Väder:

Ammans ställning på bergen nära zonen Medelhavsklimat. Somrarna är milt varmt och blåsigt, men en eller två värmeböljor kan förekomma under sommaren. Våren är kort och varm, där toppar nå 28 ° C (82 ° F). Våren brukar börjar mellan April och maj och senast om en månad. I slutet av November är den period där vintern vanligtvis börjar och fortsätter från början till mitten av mars.