Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Jordanien

Jordanien Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Jordanien .

Vårt sökverktyg för Jordanien jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Jordanien

Jordanien Biluthyrning & reseinformation

Jordan är en av de mest turist-vänliga länderna i Mellanöstern och det är därför det lockar så många av oss varje år.  Fylld med historiska monument, antika ruiner och välkomnande folk, är detta definitivt ett land för "måste-se"-listan.

En av de främsta sevärdheterna är den staden Petra, som går tillbaka mer än 2000 år och är huggen i sandsten klippor.  Med i många filmer, är det en attraktion som är omedelbart igenkännbar.  Landet är också hem till ett antal pilgrimsfärd rutter som nämns i Gamla Testamentet och många kommer hit för att gå dessa rutter själva.

Det finns dock mer att Jordan än sin historia.  När du har fått ditt lystmäte av sightseeing varför inte ta ett dopp i döda havet?  Vattnen här ha terapeutiska egenskaper och det finns flera orter och kurorter i regionen att använda dem bra.  Alternativt kan du bege dig till Röda havet för dykning eller ens spendera en dag eller två i öknen med Bedouin folket – idealisk för lärande om det traditionella sättet att leva här.

De huvudstad staden Amman är mycket modern och här hittar du alla lyxhotell och förstklassiga restauranger som du kan önska dig.   Besökare nu överväga Amman vara långt mer än bara en idealisk bas att utforska resten av landet och behandla det som ett semestermål i sig.

Jordan är ett ganska litet land så är relativt lätt att resa runt det-de flesta resor tar inte mer än ett par timmar.  Väginfrastrukturen är bra här och det finns få ställen där vägarna är av dålig kvalitet.  Om du kör från en plats till en annan sedan kontrollera att du har leveranser av buteljerat vatten i bilen som under dagen kan det bli mycket varmt.  Om du besöker mellan December och februari måste du se upp för kraftigt regn, dimma och snö, särskilt i områden av hög höjd.

Hyra bil är det enkla sättet att resa medan du är i Jordan och du kan välja mellan antingen internationella leverantörer eller lokala företag.  Hotell och resebyråer kan också ordna biluthyrning i Jordan.  Om du föredrar att inte köra själv men du vill resa i stil kan du hyra en drivrutin som en bil!