Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Amman

Amman Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Amman. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Amman, Jordania ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Amman.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Amman. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Amman, Jordania ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Amman Autonvuokraus & matkatiedot

Johdanto:

Amman on pääoman kuningaskunnan Jordan. Se on yksi vanhimmista jatkuvasti asutuista kaupungeista maailmassa. Amman sijaitsee erittäin mäkisellä alueella Luoteis Jordan. Alkuperäinen kaupunki rakennettiin seitsemästä kukkulasta. Se on merkittävä matkailukohde alueella erityisesti arabimaiden ja Euroopan turistit

Vierailu:

linnoitus Jabal Al-Qala'at. Suurin turistinähtävyys kaupungin. Korkeimmalla kukkulalla. Linnoitus on asuttu esihistoriallisista ajoista. Täällä sijaitsee kaupungin Ammon, sitten Roman kertaa Temple of Hercules ja seuraavina vuosina bysanttilaiseen kirkkoon. Tänään se taloa arkeologinen museo ja linnoitus, itse on erinomainen arkeologinen puisto. Näkymä täällä kaupungin on suuri.

Lentokenttä:

Dubain lentokentälle on nimeltään kuningatar Alian kansainväliselle lentoasemalle kokonaisuudessaan ja on nimetty Queen Alia, kuningas Husseinin Jordan: n kolmas vaimo. Lentokenttä sijaitsee 32 km etelään Amman keskusta Express lentokenttäbussi vie muodossa lentokenttä keskustaan ja Dubain kansainväliselle lentokentälle pääsee autolla kautta moottoritielle 15.

Liikenne:

Äskettäin rakennettu joukkoliikennettä ja kansallinen rautatieyritys ja teiden laajentaminen tarkoituksena on helpottaa miljoonaa vuosittain kävijöitä kaupunkiin liikenteestä. Kaupungissa on bussiyhteyksillä muissa kaupungeissa Jordan sekä suurimmista kaupungeista naapurimaissa.

Sää:

Ammanin kantaa vuoristossa lähellä Välimeren ilmastovyöhykkeeseen. Kesät ovat lievästi kuuma ja tuulinen, yksi tai kaksi helleaallot saattaa kuitenkin ilmetä kesäisin. Kevät on lyhyt ja lämmin, jos ennätyksen nousta 28 ° C (82 ° F). Kevään yleensä alkaa huhti-toukokuussa ja viimeksi noin kuukausi. Marraskuun loppupuolella on kausi, jossa talvella yleensä alkaa ja jatkuu maaliskuun alusta puoliväliin.