Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Amman

Amman Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Amman. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Amman, Jordan dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Amman.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Amman Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Pengenalan:

Amman adalah ibu negara Jordan Kingdom. Ia merupakan salah satu bandar tertua, diduduki di dunia. Amman terletak di kawasan yang berbukit-bukau di Jordan barat laut. Kota asalnya telah dibina di atas tujuh Bukit. Ia adalah satu destinasi pelancongan utama di rantau ini, khususnya di kalangan pelancong Arab dan Eropah

Untuk melawat:

Kubu Jabal Al-Qala'at. Tarikan pelancongan yang terbesar di bandar. Terletak di Bukit tinggi. Kubu kota telah dihuni sejak zaman prasejarah. Di sini terletak bandar Ammon, kemudian dalam Rom masa Kuil Hercules, dan dalam tahun-tahun berikutnya Gereja Byzantine. Hari ini, ia menempatkan sebuah Muzium Arkeologi dan Kubu kota itu sendiri adalah sebuah Taman Arkeologi yang tertunggak. Berpendapat agar bandar yang besar.

Lapangan Terbang:

Lapangan Terbang Amman dipanggil Lapangan Terbang Antarabangsa Queen Alia sepenuhnya dan dinamakan sempena Queen Alia, isteri ketiga Raja Hussein dari Jordan. Lapangan Terbang terletak 32 km dari selatan pusat bandar Amman. Mengambil bas Express ke Lapangan Terbang anda borang Lapangan Terbang ke pusat bandar dan Lapangan Terbang Antarabangsa Amman boleh dikunjungi dengan kereta melalui Lebuh raya 15.

Trafik:

Tempahan sistem pengangkutan awam yang dibina dan Keretapi negara dan pembesaran jalan, adalah bertujuan untuk memudahkan trafik yang dijana oleh berjuta-juta pengunjung Tahunan ke bandar. Bandar mempunyai sambungan Perkhidmatan bas yang kerap ke bandar-bandar lain di Jordan, serta bandar-bandar utama di negara jiran.

Cuaca:

Kedudukan di Amman pada kawasan pergunungan berhampiran zon iklim Mediterranean. Musim panasnya panas sedikit dan jejak, Walau bagaimanapun, satu atau dua gelombang haba mungkin berlaku semasa musim panas. Musim bunga adalah ringkas dan Panas, di mana ketinggian mencecah 28 ° C (82 ° F). Spring biasanya bermula antara April dan Mei, dan buat kira-kira sebulan. Sekitar akhir bulan November adalah tempoh di mana musim sejuk ini biasanya bermula dan berterusan dari awal ke pertengahan Mac.