Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Amman

Amman Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Amman. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Amman, Jordan og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Amman.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Amman Leiebil & reiseinformasjon

Innledning:

Amman er hovedstaden i kongedømmet Jordan. Det er en av de eldste, fortsatt bebodde byene i verden. Amman ligger i et svært kupert område i nordvestlige Jordan. Opprinnelige byen ble bygget på syv åser. Det er et stort turistmål i regionen, særlig blant arabiske og europeiske turister

Å besøke:

festningen Jabal Al-Qala'at. Den største severdigheten i byen. Ligger i den høyeste. Festningen har vært bebodd siden førhistorisk tid. Her ligger byen Ammon, deretter i romerske tempelet av Hercules, og påfølgende år bysantinske kirken. I dag huser et arkeologisk museum og citadel selv er en enestående arkeologiske park. Utsikten fra her i byen er stor.

Flyplass:

Amman flyplassen heter Queen Alia internasjonale lufthavn i full og er oppkalt etter Queen Alia, tredje kone Kong Hussein av Jordan. Flyplassen ligger 32 kilometer sør for Amman sentrum. Airport Express buss tar du skjemaet ligger i sentrum og Amman internasjonale lufthavn kan nås med bil via motorveien 15.

Trafikk:

Nylig er konstruert offentlige transportsystem og nasjonale jernbanen, og utvidelsen av veier, ment å lette for trafikk generert av millioner årlig besøkende til byen. Byen har regelmessige bussforbindelser til andre byer i Jordan og større byer i nabolandene.

Vær:

Amman posisjon på fjellene nær sonen middelhavsklima. Somrene er mildt varme og friske, men en eller to hetebølger kan oppstå under sommer. Våren er korte og varm, der høyder nå 28 ° C (82 ° F). Våren vanligvis starter mellom April og mai, og sist om en måned. Rundt slutten av November er perioden som vinter vanligvis starter og fortsetter fra begynnelsen til midten av mars.