Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Frankfurt

Frankfurt Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Frankfurt. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Frankfurt, Jerman dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Frankfurt.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Frankfurt Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Lapangan Terbang:

Lapangan Terbang Frankfurt (FRA) adalah satu antarabangsa yang utama. Ia terletak di Frankfurt am Main, bandar terbesar kelima Jerman. Di Jerman terdapat juga Frankfurt Oder, yang terletak berhampiran Berlin dan Frankfurt-Hahn, yang merupakan lebih daripada 90 kilometer jauh dari Lapangan Terbang Antarabangsa. Jadi berhati-hati di mana anda membuat tempahan.

Lapangan Terbang adalah sentiasa sibuk dan dengan kedua-dua terminal besar satu daripada yang terbesar di Eropah. Jadi, jika anda menyewa kereta lihat sebelum perjalanan di terminal yang anda tiba.

Pengangkutan awam:

Frankfurt am Main mempunyai sambungan yang baik ke bandar dengan S-Bahn. Pusat bandar terletak hanya 12 kilometer dari Lapangan Terbang. Anda juga mempunyai banyak Stesen-stesen bas dan barisan tiada fungsi agak baik dan kerap.

Bandar:

Bandar ini tidak pernah tidur. Frankfurt am Main mempunyai penduduk lebih daripada 717.000 dan merupakan salah satu bandar kewangan terbesar di dunia.

Bandar ini adalah terkenal untuk lalu lintas perdagangan, kebudayaan, pelancongan dan web. "Messe Frankfurt" adalah salah satu daripada sepuluh buah Dewan Pameran dan pameran perdagangan terbesar di dunia.

Hessen adalah negeri persekutuan Frankfurt am Main dan ibu kota Wiesbaden. Untuk melanjutkan perjalanan anda, anda boleh menyewa kereta dan juga melihat Wiesbaden, yang terletak hanya 40km jauhnya. Pada jarak yang sama, anda akan sampai ke Mainz. Ia adalah sebuah bandar Universiti yang terkenal dengan pusat bandar lama yang indah.

Penglihatan melihat:

Frankfurt am Main mempunyai banyak hal-hal yang khusus untuk melihat. Anda akan menemui banyak institusi kebudayaan. Salah satu daripadanya adalah rumah Goethe dan Muzium, opera house lama dan muzium-muzium yang banyak seperti Naturmuseum Senckenberg, hanya untuk satu lagi.

Mudah diakses dengan kereta adalah Taman Botani yang utama: The Palmengarten dan Taman Botani Goethe Universiti. Palmgarten ini adalah satu terbesar di Jerman. Hal ini juga perlu merancang perjalanan ke "Lama Sachsenhausen" dan menyertai lawatan dengan "Ebbelwei Express" yang merupakan pengangkutan trem yang berwarna-warni yang lama.