Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Montego Bay

Montego Bay Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Montego Bay . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Montego Bay Jamajka in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Montego Bay.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Montego Bay Izposoja & potovalne informacije

V mestu:

Montego Bay je glavno župnije St. James in je drugo največje mesto na Jamajki. To mesto je dajatev prost nakupovanje in več plaže podprta z nizko gore.

Letališča:

Sangster International Airport (MBJ) je ena največjih s Karibov in zato je precej velik cilj za veliko turističnih obiskovalcev prihaja vsako leto. Letališče je le 7 kilometrov na severozahodu.

Javni prevoz:

Za javni prevoz obstaja nekaj dobro služil avtobusi, mini avtobusi in taksiji. Tam so vsi delujejo iz centra za prevoz Montego Bay. Ker mini avtobusi mnogokrat so prenatrpani lahko občinski bus, ki zagotavlja tri: Greenwood središča, Sandy Bay City Center in Cambridge City Center.

Prometa:

Montego Bay se nahaja neposredno na glavnih cestah. A1 je od Kingston Lucea in je B15 gre tvorijo Montego Bay na Celovško. Videti malo več obale je smiselno najeti avto neposredno iz letališča in več Jamajke raziskati z avtomobilom. Nekatere ponudnike najema vozil tudi ponujajo dostavo hotel za Montego Bay.

Podnebje in stvari za početi:

Obstaja veliko zunanje dejavnosti, saj je wheatear je nenehno vzoren živeti zunaj. Boste imeli celo leto povprečno temperaturo 30 stopinj.

Prekrasen pogled zagotavlja Blue Mountain vrha, ki je največje na otoku s 2256 metrov. Calypso rafting je pionir privlačnosti White River. Lepo različnih ohladi s to podnebje je poskusiti jungle reke cevi ali celo jahanje plavanje v kombinaciji z lepo vožnjo. Če želite videti veliko narave, ampak si ne želite hoditi, lahko naredite eno od različnih Jeep Safari z avtom ali štirikolesniki.