Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Kingston

Kingston Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Kingston . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Kingston Jamajka in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Kingston.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Kingston Izposoja & potovalne informacije

V mestu:

Kingston se nahaja na jugovzhodni obali Jamajki. To je glavno mesto in kot tudi največje mesto na otoku. Kingston je največja angleško govoreče mesto v Karibih. Blue Mountains, Red Hills, dolge gore in Kingston pristanišče obdaja mesto. Je razdeljeno v dva dela: novo Kingston in zgodovinskem središču.

Podnebje:

Od maja do novembra mesta je bolj tropsko podnebje suho in mokro zaradi orkan sezone. Suha sezona od decembra do aprila se pojavi hladno in nepremičnih frontah, v tem času, in pogosto prinašajo težke prhe.

Letališča:

Mednarodna letališča Kingston je Norman Manley (KIN). To je 27 kilometrov od Kingston. Ima 14 letalskih prevoznikov s 130 mednarodnih letov na teden.

Domače letališče tri na Jamajki je letališča Tinson Pen letališče (KTP). To letališče je več za poslovne potnike. Ponuja poslovne povezave med Montego Bay in Kingston.

Javni prevoz:

Kingston ima dober javni prevoz, zagotoviti sodobno avtobusnega sistema, Jamajka Urban tranzit podjetje (JUTC), mini avtobusi in taksiji, ki delujejo po vsej mesta. So zapuščajo na severu in jugu parade v centru.

Vožnja:

Primerjaj drugih mest v Združenih državah Amerike, na Jamajki, boste morali voziti na levi strani ceste. Tako se spomniš, ko bi želeli najeti avtomobil, da to morda nenavadno za vas.

Ni priporočljiv za vožnjo ponoči posebno zunaj Kingston. Ker se lahko pojavijo tega močnega deževja so dobili cest neprehodne.

Avtoceste A1, A2 in A3 so primarni povezave med najpomembnejših mest in turističnih destinacij na otoku.

Pogled videnje:

Del od veliko lepo zunanje dejavnosti v Kingston kot narave in wildlife tours, lahko obiščete nacionalni galeriji ali muzeju Bob Marley.