Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Jamajka

Jamajka Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Jamajka .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Jamajka bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Jamajka

Jamajka Izposoja & potovalne informacije

Otoka Jamajka je že dolgo priljubljena destinacija z počitnikarji in če iščete zelo sproščeno vibe nato to je kraj za vas.

Na otoku je več top plaži naselja, kjer boste lahko uživali razkošje od trenutka, ko pridete, vendar obstajajo tudi druge možnosti, če želite nekaj malo drugačen.  Na otoku je plantaže kave, gorskih krajih, rek in gozdov, ki so kot nalašč za to avanturizma.

Ena stvar, da vi hoteti nobenkrat obstati zmožen zadobiti zunaj, medtem ko ste na Jamajki je glasba.  Rojstni kraj reggae, Jamajka je napolnjena z glasbo in obstajajo klubi, ki so skoraj vsak večer živa glasba.  Nato moraš narediti najbolj domače kuhinje.  Lahko Odavati vaše brbončice v nagrajeno restavracijo ali poskusite eno ulica strani prodajalcev.  To je tudi dobra ideja, da poskusite nekaj lokalnih ruma, in obstaja veliko krajev, kjer lahko kupite to!

Dve glavni obalna naselja na Jamajki so Montego Bay in Negril.  Čisto, peščene plaže, golf letovišča, čista voda in restavracij tukaj privabi na tisoče obiskovalcev vsako leto.  Alternativno lahko glavo pri kapitalu, Kingston, živahno mesto, kjer si lahko privoščite ljubezen do glasbe.  Če si želite ogledati strani tišji in bolj tradicionalno življenje na otoku raziskati eno ali dve ribiške vasice.

Pridobivanje okrog Jamajka je enostaven, vendar nekateri ceste niso v super stanju.  Izposoja je splošno velja, da je eden od najboljših načinov za prikaz in raziskovanje otoka ampak če vozite ponoči zalotiti zaskrbljenost zaradi razmer v cestnem prometu.  Jamajka nima cestni varnosti točkah in vedeti morate, da ko je čas za ponovno polnjenje morate plačati z gotovino!

Najeti avto na Jamajki, boste morali biti stari vsaj 25 in imajo veljavno kreditno kartico in veljavno vozniško dovoljenje.  Ni dodatnega davka, ki se uporablja za vse transakcije, ko najem vozila, vendar lahko urediti najem avtomobila enostavno ni važno, če ste na otoku.

Alternativa je, da potujejo s taksijem.  Vedno pogajati cena vnaprej-taksiji naj bi bile metrov, vendar ne vsi.  Pazi za kabine, ki so modra nalepka Jamaica turistična na vetrobransko steklo, kot to so dodelili hotelov in letovišč.