Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Montego Bay

Montego Bay Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Montego Bay. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uMontego Bay, Jamajka i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Montego Bay.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Montego Bay Car Hire & Travel Information

Grad:

Montego Bay je glavni grad župe St. James i drugi po veličini grad na Jamajci. Ovaj grad ima duty-free shopping i nekoliko plaža uz podršku niskim planinama.

Zračna luka:

Sangster International Airport (MBJ) je najveća na Karibima i stoga je prilično velika odredište za puno turističkih posjetitelja dolazi svake godine. Aerodrom je samo 7 km sjeverozapadno.

Javni prijevoz:

Za javni prijevoz su neki dobro služili autobusa, mini autobusi i taksiji. Tu su svi rade od centra Montego Bay Transport. Budući da su mini autobusi mnogo puta su pretrpani možete uzeti gradskog autobusa koji nudi tri linije: Greenwood centar grada, pješčana uvala do središta grada i Cambridge centra grada.

Promet:

Montego Bay smješten je direktno na glavnim cestama. A1 je od tvrtke Kingston Lucea i na B15 ide formira Montego Bay Falmouth. Vidjeti malo više obale li smisla najam automobila izravno iz zračne luke i istražiti više Jamajka automobilom. Neki davatelji usluga najam automobila također nude hotel isporuke za Montego Bay.

Klima i stvari koje treba učiniti:

Ima dosta izvan aktivnosti otkako je vremenskim je stalno perfect živjeti izvan. Imate cijelu godinu Prosječna temperatura od 30 stupnjeva.

Prekrasan pogled pruža plava vrh, koji je najveći otok s 2256 m. Calypso raftinga je pionir atrakcija White River. Lijep izbor da se ohladi, ovaj klima je džungla rijeku cijevi ili jahanje tijekom u kombinaciji s lijepo voziti. Ako želite vidjeti puno od prirode, ali ti si ne želim hodati, možete napraviti od različitih Jeep Safari automobilom ili četvorci.