Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Kingston

Kingston Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Kingston. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uKingston, Jamajka i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Kingston.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Kingston Car Hire & Travel Information

Grad:

Kingston se nalazi na jugoistočnoj obali Jamajke. To je glavni i kao najveći grad na otoku. Kingston je najveći engleski grad u Karibima. Blue Mountains, crvenih brda, dugo planine i Kingston luku okružuju grad. To je podijeljen na dva dijela: novi Kingston i povijesnog centra grada.

Klima:

Od svibnja do studenog grad ima više tropske vlažne i suhe klime zbog uragan sezone. Doba od prosinca do travnja javlja se hladno i stacionarni u ovom trenutku, i često donose Jak pljusak.

Zračna luka:

Međunarodna zračna luka Kingston je Norman Manley (rod). To je 27 kilometara od tvrtke Kingston. Ima 14 kompanijama s 130 međunarodnih letova tjedno.

Domaće zračne luke od tri na Jamajci je Tinson olovke Aerodrome (KTP). Ovaj prijevoz je za poslovne putnike. Ona pruža komercijalnih veza između dnevnika i Kingston.

Javni prijevoz:

Kingston ima dobar javni prijevoz modernim bus sustav, Jamajka urbane tranzit poduzeće (JUTC), mini autobusi i taksiji, koje djeluju u gradu. Oni su odstupili od Sjever i Jug povorka u centru grada.

Vožnje:

Usporedi s drugim gradovima u SAD-u, na Jamajci morate voziti na lijevoj strani ceste. Tako zapamtite kada želite iznajmiti auto, da to može biti neobično za tebe.

Nije preporučljivo voziti noću poseban izvan Kingston. Jer mogu se pojaviti ova kiša ceste postaju neprohodne.

Autocesta A1, A2 i A3 su primarne veze između najvažnijih gradova i turističkih odredišta na otoku.

Očima vidjeti:

Dio iz mnogo lijepo izvan aktivnosti u Kingston kao prirodu i životinjski svijet ture možete posjetiti Nacionalne galerije ili muzeja Bob Marley.