Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Kingston

Kingston Najam Automobila

Pretraga najmova automobila je nezavisna kompanija koja nudi iznajmljivanje automobila u Kingston. Naš kvotni sistem upoređuje cene većine međunarodnih i lokalnih agencija za iznajmljivanje automobila u Kingston, Jamajka i omogućava Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti.

Pretraga najmova automobila želi da osigura da ćete naći najjeftiniji najam automobila u Kingston.

Koristite naš sistem upoređivanja i počnite sa štednjom kod Vašeg sledećeg iznajmljivanja automobila!

Kingston Рент а цар & Травел Информатион

Grad:

Kingston se nalazi u jugoistočnoj obali Jamajke. To je glavni grad i kao najveći grad na ostrvu. Kingston je najveći engleski grad na Karibima. Plavim planinama "," Crveni brda "," Long planine "i" Kingston luci okružuju grad. To ti je podeljena na dva dela: novi Kingston i istorijskom centru.

Klima:

Od maja do novembra grad ima više mokrom i suvom tropskim zbog sezona uragana. Suva sezone od decembra do aprila javlja se hladno i nepokretna fronta u ovom trenutku, i često dovesti jake padavine.

Aerodrom:

Međunarodni aerodrom Kingston je Norman s njim (rod). To je 27 kilometara od Kingston. Ima 14 Erlajns sa 130 međunarodnih letova nedeljno.

Domaći aerodrom od tri na Jamajci je aerodrom Tinson pera (KTP). Ovaj aerodrom je više za poslovne putnike. To pruža komercijalnih veza između Montego Bay i Kingston.

Javni prevoz:

Kingston je imati dobar javni prevoz je obezbedio sistem za moderni autobus, Jamajka urbane tranzit kompanija (JUTC), mini autobusa i taksiji, koje posluju širom grada. Oni odlaze od severa i Južne parade u centru.

Vozi:

Upoređivanje druge gradove u Sjedinjenim Državama, na Jamajci da vozi na levoj strani puta. Zato zapamtite, kada biste želeli da iznajmimo auto, da bi ovo mogao biti neobično za tebe.

Nije preporučljiv da vozim noću posebno izvan Kingston. Od kada su može da se pojavi ovaj jake kiše putevi postaju neprohodan.

Autoputevi, A1, A2 i A3 su primarne veze između najvažnijih gradova i turističkih destinacija na ostrvu.

Gledam:

U okviru od mnogo lepo aktivnosti u Kingstonu kao priroda lov i ribolov ture možete posjetiti Nacionalne galerije ili muzeja Bob Marley.