Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Jamajka

Jamajka Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Jamajka.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Jamajka će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Jamajka

Jamajka Рент а цар & Травел Информатион

Ostrvo sa Jamajke je dugo bila popularna destinacija sa navala i ako tražite vrlo opušten vibracije onda ovo mesto za tebe.

Ostrvo ima brojne gornje ideologije gde možete uživati u luksuznim od trenutka kada ste stigli, ali postoje i druge opcije, ako želite nešto malo drugačije.  Ostrvo je plantaža, planinskih izletišta, rekama i šumama koje su savršeni za onaj odmor o avanturi.

Jedna stvar koju nikad ne moći ćete da pobegnem od dok ste na Jamajci je muzika.  Rodno mesto rege, Jamajka je ispunjen muzikom, i postoje klubovi koji imaju zivu muziku skoro svake noći.  Onda ti morati da bude najbolje od lokalne kuhinje.  Možete da udovolji tvoje nepce u restoranu nagrade ili da probam jednu ulicu dobavljače.  Takođe je dobra ideja da probamo neka lokalna ruma, a postoje puno mesta gde se mogu kupiti ovo!

Dva glavna primorskog odmarališta na Jamajci su Montego Bay i Negril.  Plaže čiste, sandy, golf odmarališta, bistre vode i restorani ovde privuče hiljade posetilaca svake godine.  Druga mogućnost je da bi glava u glavnom gradu Kingstonu, živahna grad gde si može dati oduška ljubav prema muzici.  Ako želite da vidite u mirnije i tradicionalnije stranu života na ostrvu istražite jedan ili dva ribarska sela.

Okolo Jamajke lako ali neki putevi nisu u odlicnom je stanju.  Iznajmljivanje automobila mnogi smatraju da je jedan od najboljih načina da vidim i istražite otok ali ako vozite noću brinuti zbog uslovi na putu.  Jamajka nema na putu sigurnost glasu i imajte na umu da kad dodje vreme za gorivo treba da platite gotovinom!

Unajmiti auto na Jamajci, Morat ćete biti starosti od najmanje 25 i imati važeću kreditnu karticu i vazecu vozacku dozvolu.  Postoji dodatni porez na koje je primenjeno na sve transakcije kada unajmiti vozilo, ali bi trebao da biste rasporedili iznajmljeni auto lako gde god da si na ostrvu.

Alternativa je da putuju taksijem.  Uvek pregovara o ceni unapred – taksiji treba da imaju metara, ali ne svi.  Pazi na taksije koje je plava Jamaica turistički odbor nalepnici na prednjem vetrobrana kao ovi se dodeljuju hoteli i odmarališta.