Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Montego Bay

Montego Bay Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Montego Bay. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Montego Bay, Jamaika ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Montego Bay.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Montego Bay. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Montego Bay, Jamaika ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Montego Bay Autonvuokraus & matkatiedot

Kaupunki:

Montego Bay on seurakunta St. James pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki Jamaikalla. Tämä kaupunki on verovapaasta shoppailusta ja useita rantoja takana matalaa vuoristoa.

Lentokenttä:

Sangsterin kansainvälinen lentokenttä (MBJ) on suurin Karibian ja siksi melko suuri kohde paljon turisti kävijöitä tulossa joka vuosi. Lentokenttä on vain 7 km luoteeseen.

Julkinen liikenne:

Julkisen liikenteen on joitakin hyvin tarjolla linja, minibusseja ja takseja. Tällä hetkellä kaikki toimivat Montego Bay liikenteen keskusta. Koska mini monta kertaa ovat liian täynnä voit ottaa kunnallinen linja, joka tarjoaa kolme riviä: Greenwood keskustasta, Sandy Bay keskustaan ja Cambridgen keskustaan.

Liikenne:

Montego Bay sijaitsee suoraan pääteille. A1 on Kingston Lucea ja B15 menee muodostavat Montego Bay Falmouth. Nähdä vähän enemmän rannikon järkevää vuokrata auton lentokentältä suoraan ja tutkia enemmän Jamaika autolla. Jotkut autovuokraamoihin tarjoavat myös hotel toimitus Montego Bay.

Ilmasto- ja tekemistä:

On paljon ulkona toimintaa, koska Kivitasku sopii jatkuvasti elää ulkopuolella. Sinulla on koko vuoden keskilämpötila on 30 astetta.

Henkeäsalpaavat näkymät on Blue Mountain Peak, joka on korkeimmalla saaren 2256 metriä. Calypso koskenlaskua on White River pioneer nähtävyys. Mukava valikoima tämän jäähtyä on viidakko joki letku tai Ratsastus uinti yhdistettynä mukava ratsastaa. Jos haluat nähdä paljon luonnetta, mutta olet et halua kävellä, voit tehdä yhden eri jeeppisafareita autolla tai neloset.