Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Jamaika

Jamaika Autonvuokraus

Anna meidän huolehtia kaikesta hässäkästä ja verrata keskenään puolestasi suurinta osaa autovuokraamoiden hinnoista seuraavalla matkallasi maahan Jamaika.

Vuokra-autohakumme maalle Jamaika vertaa keskenään suurinta osaa vuokra-autojen hinnoista ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata. Tämä vuokra-autohaku säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa, ja antaa sinun löytää erityisdiilit reaaliajassa.

Tulet huomaamaan, että hintamme ovat usein paljon halvempia kuin jos vuokraisit suoraan tavarantoimittajalta!Anna meidän huolehtia kaikesta hässäkästä ja verrata keskenään puolestasi suurinta osaa autovuokraamoiden hinnoista seuraavalla matkallasi maahan Jamaika.

Vuokra-autohakumme maalle Jamaika vertaa keskenään suurinta osaa vuokra-autojen hinnoista ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata. Tämä vuokra-autohaku säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa, ja antaa sinun löytää erityisdiilit reaaliajassa.

Tulet huomaamaan, että hintamme ovat usein paljon halvempia kuin jos vuokraisit suoraan tavarantoimittajalta!

Suosittu autonvuokraus paikkakunnalla Jamaika

Jamaika Autonvuokraus & matkatiedot

Jamaica saarella on jo pitkään ollut suosittu kohde lomailijoiden ja jos etsit erittäin rento fiilis tämä on paikka sinulle.

Saarella on useita huipputason beach resorts jossa voit nauttia ylellisyyttä heti kun saavut, mutta on olemassa myös muita vaihtoehtoja, jos haluat jotain hieman erilaista.  Saarella on Autokorjaamo, mountain resorts, joet ja metsät, jotka ovat täydellisesti seikkailu loma.

Yksi asia, että sinulla ei koskaan voi päästä pois kun olet Jamaikalla on musiikki.  Kehto reggae, Jamaika on täynnä musiikkia ja kerhoja, joissa on elävää musiikkia lähes joka ilta.  Sinulla hyödyntää paikallista ruokaa.  Voit hemmotella makunystyränsä palkitussa ravintolassa tai kokeile kadun puolelta toimittajat.  On myös hyvä idea kokeilla paikallista rommia ja on paljon paikkoja, jossa voit ostaa!

Kaksi rannikko resorts Jamaika ovat Montego Bay ja Negril.  Puhdas, hiekkainen uimaranta, golf resorts, kirkkaat vedet ja ravintoloita houkuttelevat tuhansia kävijöitä joka vuosi.  Vaihtoehtoisesti voitte pää pääkaupunki Kingston, vilkas kaupunki, jossa voit nauttia rakkaus musiikkiin.  Jos haluat nähdä hiljaisempia ja perinteistä puoli elämää saarella tutkia yksi tai kaksi kalastajakyliä.

Jamaika liikkuminen on helppoa, mutta jotkut tiet eivät ole hyvin kunnossa.  Autonvuokraus pidetään yhtenä parhaista tavoista nähdä ja tutustua saareen, mutta jos ajat yöllä huolehtia road-olosuhteiden vuoksi.  Jamaika ei ole road turvallisimmaksi ja huomaa, että kun on aika tankkaamaan sinun täytyy maksaa käteisellä!

Autonvuokraus Jamaika täytyy olla vähintään 25-vuotiaiden ja voimassa oleva luottokortti ja voimassa kuljettajan lisenssin.  On ylimääräisen veron, jota sovelletaan kaikkiin tapahtumiin kun vuokraamalla auton, mutta olisi voitava järjestää autonvuokrausta helposti olitpa missä saarella.

Toinen vaihtoehto on matkustaa taksilla.  Aina neuvotella hinnasta etukäteen-taksit pitäisi olla metriä mutta ei kuitenkaan aina ole.  Varo ohjaamot, jotka on sininen Jamaikan matkailutoimisto tarra tuulilasin nämä sidottuina hotels and resorts.