Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Montego Bay

Montego Bay Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Montego Bay. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Montego Bay, Jamaica dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Montego Bay.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Montego Bay Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Montego Bay merupakan sebuah kariah dari St. James dan merupakan bandar yang kedua terbesar di Jamaica. Bandar ini telah membeli belah bebas cukai dan beberapa pantai disokong oleh pergunungan rendah.

Lapangan Terbang:

Lapangan Terbang Antarabangsa Sangster (MBJ) merupakan salah satu terbesar Caribbean dan oleh itu ia adalah destinasi yang agak besar bagi banyak pelancong pelawat yang datang setiap tahun. Lapangan Terbang terletak hanya 7 kilometer di barat laut.

Pengangkutan awam:

Bagi pengangkutan awam terdapat beberapa bas-bas baik berkhidmat, bas mini dan teksi. Terdapat semua beroperasi dari pusat pengangkutan Montego Bay. Kerana bas-bas mini berkali-kali penuh sesak anda boleh mengambil bas perbandaran yang menyediakan tiga garisan: Greenwood ke pusat bandar, Sandy Bay ke pusat bandar dan Cambridge ke pusat bandar.

Trafik:

Montego Bay secara langsung terletak di jalan utama. A1 adalah dari Kingston Lucea dan B15 yang pergi membentuk Montego Bay untuk Falmouth. Untuk melihat yang lebih sedikit dari Pantai ia masuk akal untuk menyewa kereta terus dari Lapangan Terbang dan meneroka lebih daripada Jamaica dengan kereta. Sesetengah pembekal Penyewaan Kereta juga menawarkan penghantaran hotel untuk Montego Bay.

Iklim dan perkara yang boleh dilakukan:

Terdapat banyak aktiviti luar kerana wheatear yang sentiasa sempurna untuk hidup di luar. Anda akan mempunyai sepanjang tahun purata suhu 30 darjah.

Pemandangan menyediakan puncak Gunung biru, iaitu jumlah tertinggi di Pulau dengan 2256 meter. Calypso berakit adalah perintis tarikan Sungai putih. Pelbagai yang bagus untuk menyejukkan oleh iklim ini adalah untuk cuba tiub Sungai hutan atau bahkan renang Menunggang digabungkan dengan menaiki bagus. Jika anda ingin lihat ada banyak sifat tetapi anda tidak mahu berjalan, anda boleh membuat satu daripada Safari jip yang berbeza dengan kereta atau quads.