Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Kingston

Kingston Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Kingston. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Kingston, Jamaica dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Kingston.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Kingston Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Kingston terletak di pantai Tenggara Jamaica. Ia adalah ibu negara dan sebagai bandar terbesar di Pulau. Kingston merupakan bandar berbahasa Inggeris yang terbesar di Caribbean. Blue Mountains, Bukit Merah, Gunung panjang dan pelabuhan Kingston mengelilingi bandar. Ia dibahagikan kepada dua bahagian: Kingston baru dan pusat bandar bersejarah.

Iklim:

Dari Mei hingga November di bandar mempunyai lebih suasana tropika basah dan kering kerana musim taufan. Musim kering dari Disember hingga April berlaku sejuk dan pegun bidang pada masa ini, dan sering membawa berat pancuran mandian.

Lapangan Terbang:

Lapangan Terbang Antarabangsa Kingston adalah Norman Manley (KIN). Ia adalah 27 kilometer dari Kingston. Ia mempunyai 14 penerbangan dengan penerbangan antarabangsa 130 setiap minggu.

Lapangan Terbang domestik tiga di Jamaica adalah Aerodrome Pen Tinson (KTP). Lapangan Terbang ini adalah lebih bagi pelancong perniagaan. Ia menyediakan pautan komersial antara Montego Bay dan Kingston.

Pengangkutan awam:

Kingston mempunyai pengangkutan awam baik dibekalkan dengan sistem bas moden, Jamaica bandar Transit Syarikat (JUTC), bas mini dan teksi yang beroperasi di seluruh bandar. Mereka akan berlepas dari utara dan Selatan perarakan di pusat bandar.

Memandu:

Bandingkan dengan bandaraya lain di Amerika Syarikat, di Jamaica yang anda perlu memandu di sebelah kiri jalan. Jadi ingat ketika anda ingin menyewa kereta, bahawa ini mungkin biasa bagi anda.

Ianya tidak retsoran untuk memandu pada waktu malam khas di luar Kingston. Kerana ia boleh berlaku hujan lebat ini jalan mendapat bahagian.

Lebuh raya A1, A2 dan A3 adalah pautan-pautan utama antara bandar-bandar yang terpenting dan destinasi pelancongan di Pulau ini.

Penglihatan melihat:

Sebahagian daripada banyak aktiviti-aktiviti di luar bagus di Kingston seperti pelancongan alam semula jadi dan hidupan liar yang anda boleh melawat Galeri Nasional atau Muzium Bob Marley.