Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Jamaica

Jamaica Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Jamaica.

Alat carian sewa kereta kami Jamaica akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Jamaica

Jamaica Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Pulau Jamaica telah lama destinasi yang popular dengan holiday pembuat dan jika anda sedang mencari untuk vibe sangat santai yang kemudian ini adalah tempat untuk anda.

Pulau ini mempunyai sebilangan pusat peranginan terkenal pantai di mana anda boleh menikmati kemewahan dari saat anda tiba, tetapi ada juga pilihan lain jika anda mahu sesuatu yang sedikit berbeza.  Pulau ini mempunyai ladang-ladang kopi, mountain Resort, Sungai dan hutan yang sesuai untuk percutian pengembaraan itu.

Satu perkara yang anda tidak akan dapat menjauhkan daripada semasa anda berada di Jamaica adalah muzik.  Tempat kelahiran reggae, Jamaica dipenuhi dengan muzik dan terdapat kelab-kelab yang mempunyai muzik live hampir setiap malam.  Kemudian, anda perlu membuat tempahan masakan tempatan.  Anda boleh menikmati citarasa anda dalam sebuah restoran yang memenangi Anugerah atau cuba salah satu penjual tepi jalan.  Ia juga merupakan idea yang baik untuk mencuba beberapa di rum tempatan, dan terdapat banyak tempat-tempat di mana anda boleh membeli ini!

Kedua-dua Resort Pantai utama di Jamaica adalah Montego Bay dan Negril.  Pantai yang bersih, berpasir, golf Resort, jernih dan restoran-restoran di sini menarik ribuan pengunjung setiap tahun.  Selain itu anda boleh menuju ke ibu negara Kingston, sebuah bandar yang meriah di mana anda boleh menikmati cinta kepada muzik.  Jika anda mahu melihat sisi yang lebih senyap dan lebih tradisional hidup di Pulau ini meneroka satu atau dua perkampungan nelayan.

Ke sana sini Jamaica mudah tetapi beberapa jalan-jalan tidak berada dalam keadaan sihat.  Penyewaan Kereta yang menganggapnya sebagai salah satu cara terbaik untuk melihat dan meneroka pulau ini tetapi jika anda memandu pada waktu malam berhati-hati kerana keadaan jalan raya.  Jamaica tidak mempunyai rekod keselamatan jalan terbaik dan anda hendaklah maklum bahawa apabila sudah tiba masanya untuk refuel anda perlu membayar dengan Wang Tunai!

Untuk menyewa kereta di Jamaica yang anda perlu sekurang-kurangnya berumur 25 tahun dan mempunyai kedua-dua kad kredit yang sah dan sah pemandu lesen.  Ada satu cukai tambahan yang digunakan untuk semua urus niaga ketika menyewa kenderaan, tetapi anda harus mampu untuk mengatur Penyewaan Kereta mudah tidak kira di mana anda berada di Pulau ini.

Satu alternatif adalah untuk menaiki teksi.  Sentiasa berunding harga lebih awal – teksi sepatutnya mempunyai meter tetapi tidak semua lakukan.  Lihatlah teksi yang mempunyai pelekat Jamaica Tourist Board biru pada cermin Penyambut yang seperti ini ditempatkan di hotel dan Resort.