Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Montego Bay

Montego Bay Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Montego Bay. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Montego Bay, Jamaica og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Montego Bay.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Montego Bay Biludlejning & rejseoplysninger

By:

Montego Bay er hovedstaden i St. James parish og er den næststørste by i Jamaica. Denne by har en toldfri shopping og flere strande bakkes op af lave bjerge.

Lufthavn:

Sangster internationale lufthavn (MBJ) er den største af Caribien og det er derfor en ganske stor destination for en masse turist besøgende kommer hvert år. Lufthavnen er kun 7 kilometer i nordvest.

Offentlig Transport:

For den offentlige transport er der nogle godt tjent busser, minibusser og taxaer. Der er alle opererer fra Montego Bay Transport Centre. Da de mini busser mange gange er overfyldte kan du tage den kommunale busselskab, som tilbyder tre linjer: Greenwood til byens centrum, Sandy Bay til byens centrum og Cambridge til byens centrum.

Trafik:

Montego Bay ligger direkte på de vigtigste veje. A1 er fra Kingston til Lucea og B15 går danne Montego Bay til Falmouth. For at se lidt mere af kysten det mening at leje en bil direkte fra lufthavnen og udforske mere af Jamaica i bil. Nogle biludlejningsselskaber tilbyder ligeledes hotel levering til Montego Bay.

Klima og ting at gøre:

Der er en masse udendørs aktiviteter, da Rødhals er konstant perfekt at leve uden for. Du vil have hele året en gennemsnitlig temperatur på 30 grader.

En betagende udsigt giver blå bjergtinde, som er den højeste af øen med 2256 meter. Calypso rafting er en af de pioner tiltrækning af White River. En dejlig lang at køle ned af dette klima er at prøve jungle floden slanger eller endda på hesteryg svømning kombineret med en dejlig tur. Hvis du vil se en masse af karakter, men du er ønsker ikke at gå, du kan gøre en af de forskellige jeepsafari i bil eller quads.