Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Kingston

Kingston Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Kingston. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Kingston, Jamaica og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Kingston.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Kingston Biludlejning & rejseoplysninger

By:

Kingston er beliggende i den sydøstlige kyst af Jamaica. Det er kapitalen og samt den største by på øen. Kingston er den største engelsktalende by i Caribien. Blue Mountains, røde bakker, lange bjerge og Kingston havnen omgiver byen. Det er delt i to dele: Ny Kingston og det historiske centrum.

Klima:

Fra maj til November har byen mere tropisk våde og tørre klima på grund af orkansæson. Tørtiden fra December til April opstår kolde og stationære fronter i denne tid, og ofte bringe tunge brusere.

Lufthavn:

Den internationale lufthavn Kingston er Norman Manley (KIN). Det er 27 kilometer fra Kingston. Det har 14 flyselskaber med 130 internationale flyvninger om ugen.

Indenrigslufthavn af tre i Jamaica er Tinson Pen flyveplads (KTP). Denne lufthavn er mere til forretningsrejsende. Det giver en kommerciel sammenhæng mellem Montego Bay og Kingston.

Offentlig Transport:

Kingston er at have en god offentlig transport med en moderne bussystem, Jamaica Urban Transit Company (JUTC), mini busser og taxier, der opererer i hele byen. De rejser fra nord og syd paraden i midtbyen.

Kørsel:

Sammenlignet med andre byer i USA, i Jamaica du nødt til at køre på venstre side af vejen. Så husk når du ønsker at leje en bil, at dette kunne være usædvanligt for dig.

Det er ikke anbefalelsesværdigt at køre om natten særlig uden for Kingston. Da de kan forekomme denne kraftige regnskyl bliver vejene ufremkommelige.

Motorvejene A1, A2 og A3 er de primære forbindelser mellem de vigtigste byer og turistdestinationer på øen.

Sight seeing:

En del fra en masse dejlig udendørs aktiviteter i Kingston som natur og dyreliv ture kan du besøge National gallery eller Bob Marley Museum.