Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Jamaica

Jamaica Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Jamaica.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Jamaica vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Jamaica

Jamaica Biludlejning & rejseoplysninger

Øen Jamaica har længe været en populær destination med ferie beslutningstagere og hvis du er på udkig efter en meget afslappet stemning er det sted for dig.

Øen har en række top beach resorts, hvor du kan nyde luksus fra det øjeblik du ankommer, men der er også andre muligheder, hvis du vil have noget lidt anderledes.  Øen har kaffe beplantninger, mountain resorts, floder og skove, der er perfekt til at eventyr ferie.

En ting, du vil aldrig kunne komme væk fra, mens du befinder dig i Jamaica er musikken.  Fødestedet for reggae, Jamaica er fyldt med musik, og der er klubber, der har live musik næsten hver aften.  Så har du til at gøre mest muligt ud af det lokale køkken.  Du kan forkæle dine smagsløg i en prisvindende restaurant eller prøve en af gade-side sælgere.  Det er også en god ide at prøve nogle af den lokale Rom, og der er masser af steder, hvor du kan købe dette!

De to vigtigste kystnære resorts i Jamaica er Montego Bay og Negril.  De rene, sandede strande, golf resorts, klart vand og restauranter her tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.  Alternativt kunne du hovedet til hovedstaden i Kingston, en livlig by hvor du kan forkæle dig selv en elsker af musik.  Hvis du vil se udforske den mere støjsvage og mere traditionelle side af livet på øen en eller to af fiskerlandsbyer.

Er nemt at komme omkring Jamaica, men nogle af vejene er ikke i stor tilstand.  Biludlejning er almindeligt anset for at være en af de bedste måder at se og udforske øen, men hvis du kører om natten pas på grund af vejforholdene.  Jamaica har ikke den bedste vej sikkerhed post og du bør bemærke, at når det er tid til at tanke op, du skal betale med kontanter!

At leje en bil i Jamaica du skal være fyldt mindst 25 og har både et gyldigt kreditkort og en gyldig førerens licens.  Der er en ekstra skat, der er anvendt på alle transaktioner ved ansættelse af et køretøj, men du bør kunne arrangere biludlejning nemt uanset hvor du befinder dig på øen.

Et alternativ er at rejse med taxa.  Forhandle altid prisen på forhånd-taxier formodes for at have meter men ikke alle gør.  Se ud for taxier, der har en blå Jamaica Tourist Board mærkat på forruden, som disse er tildelt til hoteller og resorts.