Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Montego Bay

Montego Bay Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Montego Bay. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Montego Bay, Jamaica og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Montego Bay.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Montego Bay Leiebil & reiseinformasjon

Byen:

Montego Bay er hovedstaden i sognet St. James og er den nest største byen i Jamaica. Denne byen har en tax-free shopping og flere strender støttet av fjellene.

Flyplass:

Sangster International Airport (MBJ) er den største i Karibien og derfor er det en ganske stor reisemål for mange turister besøkende kommer hvert år. Flyplassen ligger bare 7 kilometer nordvest.

Offentlig Transport:

For offentlig transport finnes det noen godt betjent busser, mini buss og drosjer. Det er alle opererer fra Montego Bay Transport sentrum. Siden minibusser mange ganger er overbefolket kan du ta den kommunale bussen som gir tre linjer: Greenwood sentrum, Sandy Bay til sentrum og Cambridge sentrum.

Trafikk:

Montego Bay ligger ved hovedveiene. A1 er Kingston til Lucea og B15 går danne Montego Bay Falmouth. Hvis du vil se litt mer langs det fornuftig å leie bil direkte fra flyplassen og utforske mer av Jamaica med bil. Noen bilutleiere tilbyr hotel Cosegna Montego Bay.

Klima og ting å gjøre:

Det er en rekke utendørs aktiviteter siden wheatear er stadig perfekt å bo utenfor. Du får hele året en gjennomsnittlig temperatur på 30 grader.

Fantastisk utsikt gir blå Mountain Peak, som er den høyeste av øya med 2256 meter. Calypso rafting er en av pioneer tiltrekningen av White River. En fin rekke avkjølt av dette klimaet er å prøve jungel elv slangen eller med hest svømming kombinert med en fin tur. Hvis du vil se mange natur, men du er ønsker ikke å gå, kan du gjøre ett av ulike Jeep Safari med bil eller quads.