Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Kingston

Kingston Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Kingston. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Kingston, Jamaica og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Kingston.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Kingston Leiebil & reiseinformasjon

Byen:

Kingston ligger i den sørøstlige kysten av Jamaica. Det er hovedstaden samt den største byen på øya. Kingston er den største engelskspråklige byen i Karibien. Blue Mountains, røde åsene, lange fjell og Kingston havnen omgir byen. Det er delt i to deler: ny Kingston og det historiske sentrum.

Klima:

Fra mai til November har byen mer tropisk vått og tørt klima på grunn av orkansesongen. Den tørre årstiden fra desember til April skjer kaldt og stasjonære fronter på denne tiden, og ofte bringe tunge dusjer.

Flyplass:

Den internasjonale flyplassen Kingston er Norman Manley (slekt). Det er 27 km fra Kingston. Den har 14 flyselskap med 130 internasjonale flyreiser per uke.

Den innenlandske flyplassen av tre i Jamaica er Tinson penn Aerodrome (KTP). Denne flyplassen er mer for forretningsreisende. Det gir en kommersiell forbindelse mellom Montego Bay og Kingston.

Offentlig Transport:

Kingston har en god offentlig transport med en moderne buss-system, Jamaica Urban transport Company (JUTC), mini busser og taxier som opererer over hele byen. De reiser fra nord og Sør parade i sentrum.

Driving:

Sammenlignet med andre byer i USA, i Jamaica du må kjøre på venstre side av veien. Så husk når du ønsker å leie en bil, at dette kan være uvanlig for deg.

Det er ikke tilrådelig å kjøre på kvelden spesielle utenfor Kingston. Siden de kan forekomme dette kraftig regnvær får veiene ufremkommelig.

Motorveiene A1, A2 og A3 er primære koblingene mellom de viktige byene og turistmål på øya.

Syn å se:

En del av mange hyggelig utendørs aktiviteter i Kingston liker naturen og dyrelivet turer kan du besøke National galleriet eller Bob Marley Museum.