Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Jamaica

Jamaica Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Jamaica.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Jamaica sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Jamaica

Jamaica Leiebil & reiseinformasjon

Øya av Jamaica har lenge vært et populært reisemål for ferierende og hvis du leter etter en veldig avslappet vibe dette er stedet for deg.

Øya har en rekke topp stranden skianlegg der du kan nyte luksus fra øyeblikket du ankommer, men det finnes også andre alternativer hvis du ønsker noe litt annerledes.  Øya har kaffeplantasjer, fjell alpinanlegg, elver og skog som er perfekt for at eventyr ferie.

En ting som vil du aldri kunne komme unna mens du er i Jamaica er musikken.  Fødestedet til reggae, Jamaica er fylt med musikk og det er klubber som har levende musikk nesten hver kveld.  Deretter må du gjøre mest av det lokale kjøkkenet.  Du kan skjemme bort smaksløkene i en prisbelønt restaurant eller prøv en av gaten leverandører.  Det er også lurt å prøve noen av lokale rum, og det er mange steder hvor du kan kjøpe dette!

To viktigste kystferiestedene i Jamaica er Montego Bay og Negril.  Ren, sand strender, golfcentre, klart vann og restaurantene her trekker tusenvis av besøkende hvert år.  Alternativt kan du besøke hovedstaden Kingston, en by hvor du kan nyte en kjærlighet til musikk.  Hvis du vil se utforske den roligere og mer tradisjonelle siden av livet på øya en eller to av fiskeværene.

Bewleys Jamaica, men noen av veiene er ikke fint.  Leiebil er vidt betraktet som en av de beste måtene å se og utforske øya, men hvis du kjører om natten ta vare på grunn av veiforholdene.  Jamaica har ikke den beste vei sikkerhet posten og du bør merke seg at når det er på tide å etterfylle drivstoff må betale med kontanter!

Å leie en bil i Jamaica må du være alderen minst 25, og har både et gyldig kredittkort og en gyldig driver's lisens.  Det er en ekstra skatt som brukes på alle transaksjoner når du ansetter en bil, men du skal kunne ordne leiebil lett uansett hvor du er på øya.

Et alternativ er å reise med taxi.  Forhandle alltid prisen på forhånd-drosjer skal ha meter, men ikke alle gjør.  Se opp for drosjer som har en blå Jamaica Tourist Board klistremerke på frontruten som dette er tilordnet hoteller og feriesteder.