Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Montego Bay

Montego Bay Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Montego Bay. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Montego Bay, Jamaica och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Montego Bay.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Montego Bay Biluthyrning & reseinformation

Staden:

Montego Bay är huvudstad i St. James socken och är den näst största staden i Jamaica. Denna stad har en taxfree-shopping och flera stränder backas med låga berg.

Flygplats:

Sangster International Airport (MBJ) är den största i Västindien och därför är det en ganska stor destination för många turister besökare kommer varje år. Flygplatsen är bara 7 kilometer i nordväst.

Kollektivtrafik:

För kollektivtrafiken finns några väl serveras bussar, minibussar och taxibilar. Det finns alla verka från Montego Bay Transport centrum. Eftersom mini bussarna många gånger är överfulla kan du ta kommunala bussen som ger tre linjer: Greenwood centrum, Sandy Bay till centrum och Cambridge till centrum.

Trafik:

Montego Bay ligger direkt på huvudvägarna. A1 är från Kingston till Lucea och B15 går bilda Montego Bay till Falmouth. För att se lite mer av segla utmed kusten det meningsfullt att hyra en bil direkt från flygplatsen och utforska mer av Jamaica med bil. Vissa biluthyrning leverantörer erbjuder även hotel leverans för Montego Bay.

Klimat och saker att göra:

Det finns en hel del utanför aktiviteter eftersom stenskvätta är ständigt perfekt att leva utanför. Har du hela året en medeltemperatur på 30 grader.

En hisnande utsikt ger Blue Mountain Peak, som är den högsta av ön med 2256 meter. Calypso forsränning är en av den banbrytande attraktionen i White River. En trevlig mängd att kyla ner av detta klimat är att prova djungel floden slangen eller ens ridning simning i kombination med en fin bil. Om du vill se en hel del natur men du är vill inte gå, kan du göra en av de olika jeepsafari med bil eller fyrhjulingar.