Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Kingston

Kingston Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Kingston. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Kingston, Jamaica och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Kingston.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Kingston Biluthyrning & reseinformation

Staden:

Kingston är beläget i den sydöstra kusten av Jamaica. Det är huvudstad och även den största staden av ön. Kingston är den största engelskspråkiga staden i Västindien. Blue Mountains, röda bergen, lång berg och Kingston hamnen omger staden. Det är uppdelat i två delar: ny Kingston och historiska centrum.

Klimat:

Från maj till November har staden mer tropiskt vått och torrt klimat på grund av orkansäsongen. Den torra säsongen från December till April sker kallt och stationära fronter vid denna tid, och ofta föra tung duschar.

Flygplats:

Den internationella flygplatsen i Kingston är Norman Manley (KIN). Det är 27 kilometer från Kingston. Den har 14 flygbolag med 130 internationella flygningar per vecka.

Inrikesflygplatsen av tre i Jamaica är Tinson Pen Aerodrome (KTP). Denna flygplats är mer för affärsresenärer. Det ger en kommersiell koppling mellan Montego Bay och Kingston.

Kollektivtrafik:

Kingston är att ha en bra kollektivtrafik med ett modernt bussystem, Jamaica Urban Transit Company (JUTC), minibussar och taxibilar, som är verksamma i hela staden. De avgår från norra och södra paraden i downtown.

Körning:

Jämför med andra städer i USA, i Jamaica du måste köra på vänster sida av vägen. Så kom ihåg när du vill hyra bil, att det kanske är ovanligt för dig.

Det är inte rekommendabelt att köra på natten särskilda utanför Kingston. Eftersom de kan uppstå här häftiga regn blir vägarna oframkomliga.

Motorvägarna A1, A2 och A3 är de primära länkarna mellan de viktigaste städer och turistorter på ön.

Syn att se:

En del från en hel del fina utanför aktiviteter i Kingston som naturen och djurlivet turer kan du besöka medborgaregallerit eller Bob Marley Museum.