Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Jamaica

Jamaica Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Jamaica .

Vårt sökverktyg för Jamaica jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Jamaica

Jamaica Biluthyrning & reseinformation

Ön Jamaica har länge varit ett populärt resmål med semesterfirare och om du letar efter en mycket avslappnad vibe är detta platsen för dig.

Ön har ett antal topp badorter där du kan njuta av lyx, från det ögonblick du anländer, men det finns också andra alternativ om du vill ha något lite annorlunda.  Ön har kaffeplantager, mountain resorts, floder och skogar som är perfekt för detta äventyrssemester.

En sak som du aldrig kommer att kunna få bort från medan du är i Jamaica är musiken.  Födelseplatsen för reggae, Jamaica är fylld med musik och klubbar som har levande musik nästan varje natt.  Då måste man göra mest av det lokala köket.  Du kan njuta av dina smaklökar i en prisbelönt restaurang eller prova en street-side leverantörer.  Det är också en bra idé att prova några av den lokala Rom, och det finns gott om platser där du kan köpa detta!

De två huvudsakliga kustnära orterna i Jamaica är Montego Bay och Negril.  De rena, sandiga stränderna, golf resorts, klart vatten och restauranger här lockar tusentals besökare varje år.  Alternativt kan du bege dig till huvudstaden av Kingston, en livlig stad där du kan njuta av en kärlek till musik.  Om du vill se utforska den tystare och mer traditionella sidan av livet på ön en eller två av fiskelägen.

Ta sig runt Jamaica är lätt men några av vägarna är inte i bra skick.  Biluthyrning anses allmänt vara en av de bästa sätten att se och utforska ön men om du kör på natten ta hand på grund av väglaget.  Jamaica har inte det bästa vägen säkerhet rekordet och du bör notera att du måste betala kontant när det är dags att tanka!

Att hyra en bil i Jamaica måste du vara minst 25 år och har både ett giltigt kreditkort och en giltig föraren licens.  Det finns en extra skatt som tillämpas på alla transaktioner vid hyra ett fordon, men du bör kunna ordna biluthyrning enkelt oavsett var du är på ön.

Ett alternativ är att resa med taxi.  Förhandla alltid om priset i förväg-taxi är tänkta för att ha meter men inte alla gör.  Håll utkik för taxibilar som har en blå Jamaica Tourist Board klistermärke på framrutan eftersom dessa kopplade till hotell och resorts.