Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Tel Aviv

Tel Aviv Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Tel Aviv . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Tel Aviv Izrael in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Tel Aviv.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Tel Aviv Izposoja & potovalne informacije

Po Jeruzalemu, Tel Aviv je drugo največje mesto Izraela. Tel Aviv se nahaja na sredozemski obali približno 60 km severozahodno od Jeruzalema.

Tel Aviv je priljubljena turistična destinacija, zaradi podnebnih in razmer na Sredozemsko glej v Tel Avivu, lahko najdete nekaj world´s, ki vodi hoteli, vključno z, Crown Plaza, Sherathon, Marriott in Hilton.

Valute

Uradna valuta Izrael je Izraelski šekel, mednarodno okrajšano kot ILS. Na letališču in v centru mesta so veliko menjalnicah. Večina mednarodnih hotelov in mednarodnih nakupovalni centri, je mogoče plačati v EUR, USD ali britanskih funtov.

Kako priti do Tel Aviv

Tel Aviv je mednarodno letališče, ki se imenuje Ben Gurion International Airport TVL, je način nahaja km od mesta Lod. Tel Aviv letališče je ena od svetovno največjih brezcarinski nakupovalna središča. Letališče v Tel Aviv traja, boste približno 20 minut z avtom priti do Tel Aviv Center. Lahko vlak, ki gre pogosto od letališča do centra ali taksi. Obstaja nobene avtobusne storitve od letališča do centra.

Na letališču Tel Aviv obstaja veliko podjetij za izposojo avtomobilov, ki ponujajo ugodne car rentals. Veliko dejavnikov kot proračun, Triffty, Europcar življati urad v letališki Terminal.

Tel Aviv je zelo dobro dostopen z avtom od letališča Ben Gurion, kot Izrael ima sodoben mrežo avtocest.

V Tel Avivu je ena glavna železniška postaja, železniških storitev povezati Tel Aviv Haifa in Sheva pivo.

Kako priti okoli v Tel Avivu

Lahko dobite okoli v Tel Avivu z avtobusom, Tel Aviv ima sodobne in poceni vodila mreže, večina avtobusne storitve začetek zgodaj zjutraj ob 5:00 uri in ustaviti ob polnoči.

Za ljubitelje športa, Tel Aviv ima veliko kolesarskih poti, to je idealen način, da zaslužiti okrog, je nekaj trgovin bilo, si lahko izposodite kolo.

Kaj videti v Tel Avivu

Tel Aviv je veliko mesto, obstaja veliko stvari za videti, vendar obstaja nekaj bogatimi morate, da je videl med bivanjem v Tel Avivu, kot stari Jaffam, je eno najstarejših pristanišč v svetovnem, je cenjenih točke, kjer Jonah vkrcali na ladjo in kasneje pogoltnila velike ribe.

Rabin Squar, to je največji trg v Izraelu. Tel Aviv je tudi več kot 20 muzejev, ki jih lahko obiščete, je eden od najbolj znanih muzej umetnosti Tel Aviv Museum of Art, ki je največji muzej umetnosti Izrael.