Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Izrael

Izrael Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Izrael .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Izrael bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Izrael

Izrael Izposoja & potovalne informacije

Izrael je ena tistih držav, ki je močno privlačnost, zaradi svoje zanimive zgodovine.  Sveti deželi privablja na tisoče obiskovalcev vsako leto, kljub politični nemiri v regiji. Oljski gori in Genezareško tako najdete tukaj, in obstaja veliko drugih mestih verskega pomena.  To je dežela, ki je pomembno ne le za kristjane, ampak muslimani in Judje preveč.

Mesto Jeruzalem je dolgo trdil, z Izraelom in Palestino.  Z silhueto mesta je omamljanje, napolnjena z minareti, bell towers in Al Aqsa mošeja zlato kupolo.  Arabski, judovski in krščanski odsekov mesta in to pomeni, da so različni kulturni vplivi mesta.  Obstajajo restavracij, tukaj ki po vsem svetu.

Tel Aviv je zelo različnih mesto.  Napolnjena z nebotičnikov in zaseden ulicah, obstaja tudi nekaj peščene plaže in svetovni razred restavracije.  Mesto Jaffa je tudi pravi kontrast.  To je pristaniško mesto, ki je napolnjena z trge in tlakovane ulice.  Drugih starodavnih mestih vključujejo Nazareta in Akko.

Če želite obiti med potovanjem v Izraelu, se lahko odločijo za najem avtomobila.  Večina znanih car najem podjetja lahko najdete tukaj, vendar obstajajo tudi lokalne najem vozil v Izraelu.  Moraš se prepričajte, da imate mednarodno vozniško dovoljenje za najem avtomobila.  Večina cest so dobre kakovosti, vendar v večjih krajih in mestih ni veliko prometa.  Prometni znaki so v angleščini in hebrejščini in arabščini.

Druga možnost je taksi in izberete lahko skupno kabino ali zasebno eno.  Lahko to vnaprej rezervirati ali samo toča jih na ulici, vendar morate zavedati, da med Shabbat je taksiji so dražji.  Če želite videti mesta v a veliko počasi vozite korak, imeti koga za kaj najema koles.  Izrael je dal številne kolesarske poti v mesto, vključno z enim, ki vas popelje iz ene strani države v drugo.   Vendar, udoben in zanesljiv avtobusi so zelo priljubljena oblika javnega prevoza v Izraelu.  Obstajajo lokalne ali medkrajevne storitve, vendar obstaja malo pokritost na podeželskih območjih, tako da boste morali narediti drugi dogovori.