Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Tel Aviv

Tel Aviv Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Tel Aviv. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uTel Aviv, Izrael i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Tel Aviv.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Tel Aviv Car Hire & Travel Information

Nakon Jeruzalema, Tel Aviv je drugi najveći grad u Izrael. Tel Aviv je smješten na mediteranskoj obali oko 60 km zapadno od Jeruzalema.

Tel Aviv je popularna turistička destinacija zbog svoje klime i situacije na Mediteransko more, u Tel Avivu možete pronaći neke od u svijetu vodećih hotela uključujući, Crown Plaza, Sherathon, Marriott i Hilton.

Valuta

Službena valuta u Izraelu je izraelski Shekel, međunarodno skraćeno naziva ILS. Na aerodromu i u centru grada postoje mnogi mjenjačnicama. Većina međunarodnih hotela i međunarodnih trgovačkih centara moguće je platiti u eurima, Dolarima ili britanskih funti.

Kako doći do Tel Aviv

Tel Aviv ima međunarodnu zračnu luku koja se zove Ben Gurion International Airport TVL, nalazi km daleko od grada Lod. Zračna luka Tel Aviv je jedan od svjetova najveći duty free shopping centrima. Od Tel Aviva do zračne luke je potrebno oko 20 minuta autom do Tel Aviva centar. Možete vlak koji ide često od zračne luke do centra ili taxi. Nema autobus usluga od zračne luke do centra.

U Zračna luka Tel Aviv ima dosta automobila najam tvrtki koji nude pristupačne auto rentals. Mnogi agenti poput proračuna, Thrifty, Europcar imaju ured u terminala zračne luke.

Tel Aviv je vrlo dobar automobilom iz Ben Gurion Airport, kao Izrael je i moderna mreža.

U Tel Avivu je jedan glavni željeznički kolodvor, vlak usluge povezati Tel Aviv Haifa i pivo ševa.

Kako se snaći u Tel Avivu

Možete dobiti oko u Tel Avivu autobusom, Tel Aviv je moderno i jeftino autobusna mreža, većina autobus usluge početi rano ujutro u 5: 00 h i u ponoć.

Ljubiteljima sporta, Tel Aviv je velik broj biciklističkih staza, to je idealan način da biste dobili okolo, neke trgovine su bicikl možete iznajmiti.

Što vidjeti u Tel Avivu

Tel Aviv je velik grad, ima mnogo toga za vidjeti, no postoje neke moraju haves morate vidjeti tijekom vašeg boravka u Tel Avivu, kao stari Jaffam, to je jedna od najstarijih luka u svijetu, je znan točka gdje Jona ukrcali na brod i kasnije progutala velika riba.

Janko kvadrata, to je najveći trg u Izraelu. Tel Aviv ima preko 20 muzeja možete posjetiti, jedan od najpoznatijih muzej umjetnosti je Tel Aviv Museum of Art, koji je najveći muzej umjetnosti Izraela.