Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Tel Aviv

Tel Aviv Najam Automobila

Pretraga najmova automobila je nezavisna kompanija koja nudi iznajmljivanje automobila u Tel Aviv. Naš kvotni sistem upoređuje cene većine međunarodnih i lokalnih agencija za iznajmljivanje automobila u Tel Aviv, Izrael i omogućava Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti.

Pretraga najmova automobila želi da osigura da ćete naći najjeftiniji najam automobila u Tel Aviv.

Koristite naš sistem upoređivanja i počnite sa štednjom kod Vašeg sledećeg iznajmljivanja automobila!

Tel Aviv Рент а цар & Травел Информатион

Nakon Jerusalim, Tel Aviv je drugi po veličini grad Izraela. Tel Aviv je smješten na mediteranskoj obali oko 60 kilometara severno zapadno od Jerusalima.

Tel Aviv je popularna turistička destinacija, zbog svoje klime i situacije na mediteranskom potražite u Tel Avivu, možete pronaći neke od world´s koji vodi hotele, uključujući, Crown Plaza "," Sherathon "," Meriot "i" Hilton.

Valuta

Zvanična valuta Izrael je izraelski šekel, međunarodno skraćeno naziva ILS. Na aerodromu, kao i u samom centru grada postoje mnogi menjačnice. Većina međunarodnih hotela i međunarodne tržni centri, moguće je platiti u evrima, USD ili britanske funte.

Kako da stignem do Tel Aviva

Tel Aviv ima međunarodni aerodrom koji se zove Ben Guriona međunarodni aerodrom TVL, tako se nalaze km od grada Lod. Tel Aviv aerodrom ima jednu od svetova najveće neocarinjeno šoping centri. Sa aerodroma u Tel Avivu treba vam oko 20 minuta do kola po u Tel Avivu centar. Možete na voz koji ide često od aerodroma do centra ili taksi. Postoje usluge nema autobusa sa aerodroma do centra.

Na aerodromu u Tel Avivu ima puno automobilske kompanije za iznajmljivanje koji nude pristupačne renta. Mnogi agenti, poput budžeta, Triftija, Europcar imati kancelariju u Terminal na aerodromu.

Tel Aviv je vrlo dobro može pristupiti autom od Ben Guriona aerodrom, kao Izrael ima modernu mrežu za autoputeve.

U Tel Avivu glavne stanice, voz usluge povezivanje Tel Aviv Haifi i Sheva pivo.

Kako se snaći u Tel Avivu

Možete da dobijete u Tel Avivu autobusom, Tel Aviv je moderan i jeftin autobus mreže, većina autobus usluge start rano ujutro u 5:00 i zaustaviti u ponoć.

Za zaljubljene sport, Tel Aviv ima veliki broj putanje bicikl je idealan način da zaobiđu, neke radnje bilo je možete iznajmiti bicikl.

Šta vidiš u Tel Avivu

Tel Aviv je veliki grad, ima mnogo stvari da se vidi, ipak postoje neke mora bogatijih, potrebno je da video tokom vašeg boravka u Tel Avivu, kao stari Jaffam, to je jedna od najstarijih luka na svetu, to je poenta slovila gde je Jonah se ukrcao na brod i kasnije je progutala velika riba.

Robin, brza, ovo je najveći trg u Izraelu. Tel Aviv ima i više od 20 muzeja možete posjetiti, jedan od najpoznatijih muzeja umetnosti je Tel Aviv muzej umetnosti, što je najveći muzej umetnosti Izraela.