Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Izrael

Izrael Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Izrael.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Izrael će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Izrael

Izrael Рент а цар & Травел Информатион

Izrael je jedna od onih zemalja koja ima jak zahtev, zahvaljujući svojoj fascinantno istoriji.  Sveta zemlja privlači stotine hiljada turista svake godine, uprkos političkim previranjima u regionu. Maslinska i Galilejsko možete oboje naći ovdje, a postoje i mnoge druge lokacije religiozni značaj.  Ovo je zemlja koja je važan ne samo za hrišćane, ali da Muslimani i Jevreji isto.

Grad Jerusalim su dugo preuzeli Izraela i Palestine.  Granica neba nad gradom zanosna je, pun minareta, zvonici i zlatna kupola džamije Al Aqsa.  Postoje arapske, jevrejske i hrišćanske delovima grada i to znači da su razne kulturne uticaje u grad.  Postoje restorani ovde služi kuhinje iz celog sveta.

Tel Aviv je veoma drugog grada.  Ispunjena nebodera i prometne ulice, postoje i neke peščane plaže i restorani svetske klase.  Grad Jaffa je takođe pravi kontrast.  Ovo je lučki grad koji je ispunjen tržišta i kaldrmisanim ulicama.  Drugih drevnih gradova uključuju Nazareta i Akko.

Kada želite da zaobiđu za vreme putovanja u Izrael može da se odlučuju za iznajmljivanje automobila.  Većina tih kompanija iznajmljivanje poznati auto možete naći ovdje, ali postoje i lokalni auto usluga iznajmljivanja u Izraelu.  Treba da se uverite se da imate jedan međunarodni vozaиka da bi iznajmiti auto.  Većina putevi su dobrog kvaliteta, ali u u većim gradovima ima puno saobraćaj.  Putokazi su na engleskom, kao i hebrejski i arapski.

Druga mogućnost je taksi, a vi možete izabrati ili deljenom taksi ili privatni.  Možete rezervisati ovo unapred ili samo pozovi ih na ulici, ali treba da znate da je tokom Shabbat taksije su skuplji.  Ako želite da vidite gradove mnogo sporijim tempom, smatram da je unajmljivanje bicikla.  Izrael je stavio brojne staze ciklus na mestu, uključujući onu koja vas vodi sa jednog kraja zemlje na drugi.   Međutim, komforan i pouzdan autobusa i treneri su vrlo popularna vrsta javnog prevoza u Izraelu.  Postoje usluge lokalnih i na duge staze, ali postoji mala pokrivenost u ruralnim područjima, tako da treba da napravim druge planove.