Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Milan

Milan Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Milan . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Milan Italija in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Milan.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Milan Izposoja & potovalne informacije

Mesto:

Milan je idealen kraj za kratek oddih. In v nasprotju s splošnim prepričanjem to ni nekaj zelo drago mesto.
Največji atrakcija in glavni simbol Milan je monumentalno katedrala Duomo, ogromne stavbe na osrednjem trgu mesta.

Za obisk:

Castello Sforzesco in Pinacoteca, ki hiše impresivno zbirko italijanskega slik. Nogometnih navijačev je definitivno glej stadiona San Siro. Lokacija je ia malo oddaljenem področju - v severno-vzhodnem delu in do njega iz centra ni preprosta stvar. Če prihajate v Milanu za nakupovanje, pripravite se za veliko izbiro najboljših svetovnih blagovnih znamk.

Letališča:

Obstajajo dve glavni letališča v Milanu. Letališče Malpensa je največje letališče v Milanu. Obstajata dve terminalov, ki se nahajajo v precej razdalji drug od drugega. Vsakih 20 minut med terminalov je brezplačen. Druga letališča se imenuje Linate, ki je bil prvotno imenovan Aeroporto Enrico Forlanini. Linate procesov približno 9 milijonov potnikov na leto in se uporablja predvsem za domače in Evropske lete. Letališče ima odlične cestne povezave z Milanom. To je mogoče tudi doseči z avtom, taksi in avtobusne. Če prihajate v Milanu z nizko cenovnih letalskih prevoznikih, prosim obstati poučen je tretji letališča, ki se nahaja v bližini mesta Bergamo. Potovanje v središču Milana bo približno eno uro.

Prometa:

Prometa v Milanu je lahko zelo velik. Če greste z avtom med dopoldan ali popoldan ur, vi oblast zaslužiti zaljubljen v vrstice za ur.
Če prihajate z avtomobilom, poskusite najti parkirno mesto, ki ni lahka naloga in pustiti avto tam ostanejo za teden, medtem ko ste ob metro, avtobus ali tramvaj namesto tega. Boste zaslužili veliko časa na tem!