Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Bergamo

Bergamo Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Bergamo . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Bergamo Italija in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Bergamo.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Bergamo Izposoja & potovalne informacije

V mestu:

Bergamo je glavno mesto isto pokrajinski in samo 40 kilometrov severovzhodno od Milan Lombardija. Mesto je ob vznožju Alp in ob sončnih dnevih lahko vidite nebotičnikov Milan.

Bergamo je pravzaprav sestavljena iz dveh mestih. Na vrhu hriba boste našli zgornjega mesta in nižje mesto, ki je moderni del. Starejši del Bergamo sam povezuje z Benetkami.

Staro mestno jedro mesta je zelo lep in zagotavlja dobre restavracije. In nekaj radoveden, da veš: po drugi svetovni vojni so ustvarili stracciatella sladoled v Bergamo.

Gospodarstvo:

Gospodarstvo tega mesta lahko karakterizirajo industrijski sektor. Je aktivna v inženiring, tekstila, hrane in gradbenih izdelkov. Zlasti preoblikovanje mineralov v železa, konkretne in marmorja so gibalo gospodarstva.

Letališča:

To je samo 6 kilometrov od centra mesta Bergamo do letališča Orio al Serio (BGY). Letališče ima nekaj mednarodnih letov.

Ko rezervirate vnaprej obstaja nekaj lokalnega agenta, ki ponuja najem avtomobilov. Tako lahko vozite brez težav v Bergamo in lahko obiščete tudi drugih mestih, ki so blizu kot Milano, ki je le 60 kilometrov daleč.

Javni prevoz:

Na zgornji del mesta gre avtobusno linijo 1.

Avtobusno podjetje "SAB" je aktivna v Bergamo, ponujajo storitve z okolico. Bergamo je tudi železniška postaja.

Prometa in parkiranje:

V Bergamo so tako dober, kot brez težav v zvezi s položajem prometa in prevoza. Tako nižje in višje del mesta je zelo dostopna z avtomobilom. Samo v centru starega mesta zgornjega dela ne more iti z avtomobilom.

Hoteli:

Čeprav ni zelo turistično mesto, hoteli lahko izpolnite hitro včasih. Zato je priporočljivo rezervirati vnaprej.