Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Italija

Italija Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Italija .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Italija bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Italija Izposoja & potovalne informacije

Italija ima razlikovanje, ki je eden od najlepših držav na svetu.  Iz njenih Dahom mest na valujoče podeželje, je tukaj nekaj za vsakogar.  To je dejstvo, da Italija je dom več UNESCO svetovne dediščine mesta kot kateri koli drugi državi-idealno, če ste zainteresirani v tej državi bogato dediščino.  Vendar pa obstaja veliko več v Italijo kot svojo zgodovino.

Prva postaja za mnoge je eno od mest.  Rimu in Firencah pritegnili tiste, ki imajo interes v umetnosti in zgodovine, medtem ko Benetke za tiste romantične odmori.  Italija je rojstni kraj renesanse in je dom umetniki, kot so Leonardo da Vinci in Michelangelo.  Mesta so napolnjene z bogato okrašen cerkva, palač in drugi spomeniki, ki privlačijo na milijone turistov vsako leto.  Boste lahko preživeli svoje dneve, nakupovanje, uživajo nekatere tradicionalne italijanske kuhinje v eni od številnih restavracij ali samo sprostite v eni od kavarn in gledal po svetu hodil z.

Italija je znan po številnih stvari, vključno z vinom in oblikovalec oznake.  Tiste, ki želijo Odavati v malo drobno zdravljenje ne bodo razočarani, ne glede na to, katera regija države, ki se odločijo za obisk.   Lahko smučanje v Dolomitih, krožno pomikati po vinorodnih območjih, sončenje na Sardiniji ali samo nakupovanje v Neaplju.  Iz-back način življenja tukaj pomeni, da ne boste počutili rushed v nič!

Pridobivanje okrog v Italiji je enostavno.  Obstaja toliko dobre prometne povezave, da je pridobivanje iz enega kraja v drugega, je tako enostavno.  Obstaja razvejano mrežo avtocest, ki povezujejo vse večje kraje in mesta in ceste tukaj so dobre kakovosti.  V nekaterih podeželskih območjih so lahko samo skladbe in boste morda potrebovali 4 x 4 vozilo do tja v udobju!  Vožnja pomeni, da tudi bo odgovoren za cestnine.  Obstajajo cestninskih kabin na različnih razdaljah na različnih cest in znesek, da se pričakuje, da bo plačal tudi razlikujejo.

Če želite voziti se lahko dogovorite izposoja v večini mest ali na letališčih.  Obstajajo lokalne in mednarodne ponudnike, ki lahko uporabljajo, vendar z veliko turistov, ki v Italijo vsak dan, je priporočljivo rezervirati vaš avto najem vnaprej.  Ste lahko prepričani, dobili boljšo ceno ta način!