Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Bergamo

Bergamo Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Bergamo. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uBergamo, Italija i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Bergamo.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Bergamo Car Hire & Travel Information

Grad:

Bergamo je grad isti provincijal i samo 40 kilometara sjeveroistočno od Milana Lombardije. Grad je u podnožju Alpa i sunčanih dana može vidjeti nebodera Milan.

Bergamo se zapravo sastoji od dva grada. Na vrhu brežuljka vidjet ćete na gornji grad i Donji grad, koji je moderni dio. Stariji dio Bergamo pridružuje Venecije.

Stari grad grad je vrlo lijep i pruža dobar restoran. I nešto znatiželjan to znati: nakon drugog svjetskog rata oni su stvorili stracciatella sladoled u Bergamu.

Gospodarstva:

Gospodarstvo ovog grada mogu karakterizirati u industrijskom sektoru. Aktivna je u inženjerstvo, tekstila, hrane i konstrukcija proizvoda. Posebno transformacija minerala u željeza, betona i mramora su ekonomski pokretači.

Zračne luke:

To je samo 6 km od centra grada Bergamo aerodrom Orio al Serio (BGY). Zračna luka posjeduje nekoliko međunarodnih letova.

Kada rezervirate unaprijed postoje neki lokalni agent koji nudi najam automobila. Tako možete voziti bez problema u Bergamu i možete posjetiti kao i ostali gradovi su blizu kao Milano, koji je samo 60 km daleko.

Javni prijevoz:

Gornji dio grada ide autobus linije 1.

Autobusnog poduzeća "SAB" je aktivan u Bergamo, nudi usluge u okolinu. Bergamo ima i željezničkog kolodvora.

Promet i parkiranje:

U Bergamu su kao bez problema na druge prometa i transporta. I manji i veći dio grada je lako dostupan automobilom. Samo u staru gradsku jezgru gornjeg dijela ne možeš s autom.

Hoteli:

Iako to nije jako turistički grad, hoteli mogu napuniti brzo ponekad. Tako da je preporučljivo rezervirati unaprijed.