Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Milan

Milan Najam Automobila

Pretraga najmova automobila je nezavisna kompanija koja nudi iznajmljivanje automobila u Milan. Naš kvotni sistem upoređuje cene većine međunarodnih i lokalnih agencija za iznajmljivanje automobila u Milan, Italija i omogućava Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti.

Pretraga najmova automobila želi da osigura da ćete naći najjeftiniji najam automobila u Milan.

Koristite naš sistem upoređivanja i počnite sa štednjom kod Vašeg sledećeg iznajmljivanja automobila!

Milan Рент а цар & Травел Информатион

Grad:

Milan je savršeno mesto za kratke beg. I nasuprot popularnom verovanju nije neki vrlo skup grad.
Najveća atrakcija i glavni simbol Milan je monumentalna katedrala Duomo, ogromna zgrada na centralnom trgu grada.

Da posjetite:

CASTELLO Sforzesco i Pinacoteca, u kojoj se nalazi impresivna kolekcija od italijanskih slika. Ljubitelji fudbala definitivno morate videti na San siru stadion. To je lokacija ia malo udaljenoj oblasti - na severo-istoku delu, i pristup iz centra nije jednostavna stvar. Ukoliko dolazite u Milano za kupovinu, pripremite se za ogroman izbor globalne brendova.

Aerodrom:

Postoje dva glavna aerodroma u Milanu. Malpensa aerodrom je najveći aerodrom Milan. Postoje dva terminala, koji se nalaze na znatan udaljenosti jedni od drugih. Svakih 20 minuta postoji neki bus između na terminalima. Na drugi aerodrom, zove se avionima iz, koja se prvobitno zvao Aeroporto Enriko Forlanini. Avionima iz obrađuje oko 9 miliona putnika godišnje, a koristi se prvenstveno za domaće i evropske letove. Na aerodromu ima odličan put vezu sa Milanom. To može biti takođe su postigli po auto, taksi i autobusa. Ukoliko dolazite u Milano sa low cost kompanijama, molim vas budite na oprezu postoji treći aerodrom, koji se nalazi blizu grada Bergama. Na put u centru Milana će uzeti Povrsina stana iznosi jedan sat.

Protok:

Saobraćaj u Milanu može biti vrlo velika. Ako putujete automobilom u toku ujutro ili popodne ti se zaglaviti u redovima satima.
Ako dolazite sa autom, pokušajte da pronađete mesto za parkiranje-, a to nije lak zadatak, i neka auto ostane tamo na nedelju dana, dok vi uzimate u metro, autobus ili tramvajske umesto njega. Ti će zaraditi puno vremena na to!