Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Milan

Milan Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Milan. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Milan, Italien og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Milan.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Milan Biludlejning & rejseoplysninger

By:

Milano er det perfekte sted for en kort weekend. Og i modsætning til populær tro, dette er ikke nogle meget dyre by.
Den største attraktion og de vigtigste symbol på Milano er en monumental domkirken, en kæmpe bygning på torvet i byen.

At besøge:

Castello Sforzesco og Pinacoteca, som huser en imponerende samling af italienske malerier. Fodboldfans skal helt sikkert se San Siro Stadion. Det er beliggenhed ia en lille fjerntliggende område - i den nordøstlige del af og adgang til det fra center er ikke en enkel sag. Hvis du kommer til Milano for at shoppe, forberede dig selv for et stort udvalg af de bedste globale brands.

Lufthavn:

Der er to vigtigste lufthavne i Milano. Malpensa-lufthavnen er den største lufthavn i Milano. Der er to terminaler, der er beliggende på en betragtelig afstand fra hinanden. Hver 20 minutter er der en pendulbus mellem terminalerne. Anden lufthavnen kaldes Linate, som hed oprindeligt Aeroporto Enrico Forlanini. Linate processer omkring 9 millioner passagerer om året og anvendes primært til indenlandske og europæiske flyvninger. Lufthavnen har en glimrende vejforbindelse med Milan. Det kan også nås med bil, taxi og bus. Hvis du kommer til Milano med en lavprisflyselskaber, Vær opmærksom på der er en tredje lufthavn, som ligger tæt på byen Bergamo. Turen til centrum af Milano vil tage ca. 1 time.

Trafik:

Trafik i Milano kan være meget stor. Hvis du gå bilkørsel i løbet af formiddag eller eftermiddag timer kan du få fast i linjer i timer.
Hvis du kommer med bil, kan du prøve at finde en parkeringsplads, der ikke er en let opgave og lad bilen blive der i uge, mens du tager metro, bus eller sporvogn i stedet. Du vil tjene meget tid på det!