Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Bergamo

Bergamo Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Bergamo. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Bergamo, Italien og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Bergamo.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Bergamo Biludlejning & rejseoplysninger

By:

Bergamo er hovedstaden i de samme provincial og kun 40 kilometer af den nordøstlige del af Milano i regionen Lombardiet. Byen ligger ved foden af Alperne og på solrige dage kan du se skyskraberne i Milano.

Bergamo består faktisk af to byer. Oppe på en bakketop finder du byens øvre og den nedre by, som er den moderne del. Den ældre del af Bergamo knytter sig til Venedig.

Den gamle bydel er meget smuk og giver gode restauranter. Og noget nysgerrig efter at vide: efter anden verdenskrig skabte de is stracciatella i Bergamo.

Økonomi:

Økonomien i denne by du kan karakterisere den industrielle sektor. Det er aktiv i engineering, tekstil, fødevarer og konstruktion. Især omdannelsen af mineraler til jern, beton og marmor er økonomiske drivkræfter.

Lufthavne:

Det er kun 6 km fra Bergamos centrum til lufthavnen Orio al Serio (BGY). Lufthavnen har en håndfuld af internationale flyvninger.

Når du bestiller i forvejen findes nogle lokale agent, der tilbyder udlejningsbiler. Så du kan køre uden problemer i Bergamo og du kan besøge samt tæt andre byer, der er som Milano, der er kun 60 kilometer langt væk.

Offentlig transport:

Går en Buslinje 1 til den øvre del af byen.

Busselskabet "SAB" er aktiv i Bergamo, tilbyder tjenester til de omkringliggende områder. Bergamo har også en togstation.

Trafik og parkering:

I Bergamo er der så godt som ingen problemer med hensyn til trafik og transport situationen. Både den lavere og højere del af byen er meget tilgængeligt med bil. Kun i det gamle centrum af den øverste del kan du gå med bil.

Hoteller:

Selv om det ikke er en meget turistede by, kan hoteller fylde op hurtigt nogle gange. Så er det anbefalelsesværdigt at bestille på forhånd.