Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Sardinia

Sardinia Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Sardinia. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Sardinia, Italia og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Sardinia.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Sardinia Leiebil & reiseinformasjon

General Info

Sardinia er en italiensk øy i Middelhavet ligger sør for franske øyen Korsika og 200 kilometer vest for fastlandet i Italia. Det er en autonom region i Italia og hovedstaden er Cagliari, den største byen på øya. Andre viktige byer er Alghero, Olbia og Massari.

Hva å gjøre og se

Sardinia tiltrekker natur og sjø elskere. Seiling har blitt svært populært i det siste. Også varierer sine strender og kystområder fra en region til en annen (Nord og nordøst, øst kysten, Deep South og vestkysten). Hvis du er en fjell-elsker, Sardinia er fullt av åser og fjell av middels altitud og det er skianlegg også fire. På grunn av sin rike historie er det mange monumenter og steder verdt å besøke som Cagliari, Oristano, Massari, Alghero, Olbia og Nuoro. Og, selvfølgelig, ikke gå glipp av muligheten til å nyte deres rike gastronomi som Sardinia har sin egen lokale spesialiteter som ikke er lett å finne i fastlandet Italia.

Klima

Sardinia har en Middelhavet vær som er perfekt for å nyte sine strender og landskapet. Sommeren er varm; men er øya veldig mye vind, spesielt fra September til April.

Hvordan komme dit og rundt

Sardinia har tre internasjonale flyplasser (Alghero lufthavn, Olbia - Costa Smeralda flyplass og Cagliari Elmas flyplass) knyttet til de viktigste italienske byene og mange europeiske destinasjoner. Øya er også forbundet med vanlig ferge linjer til fastlandet Italia også på Korsika og andre Middelhavet franske havner og Barcelona i Spania. Den beste måten å besøke øya er å leie en bil fra noen av de tilgjengelige i sine tre flyplasser eller i sine landsbyer. Selv om Sardinia er bare regionen uten motorveien, veinettet er svært godt utviklet og vil tillate deg å nå alle hjørne av øya. Hvis du skal reise til Corsica eller fastlandet Italia med kjøretøyet leid, kontrollerer du at det er tillatt å transportere den i en ferge som visse restriksjoner eller ekstra avgifter kan tilkomme.