Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Bergamo

Bergamo Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Bergamo. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Bergamo, Italia og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Bergamo.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Bergamo Leiebil & reiseinformasjon

Byen:

Bergamo er hovedstaden i de samme provinsielle og bare 40 kilometerne av nordøst i Milano i regionen Lombardia. Byen ligger ved foten av Alpene og på solfylte dager kan du se skyskrapere Milano.

Bergamo består faktisk av to byer. På en bakketopp finner du byens øvre og nedre byen, som er den moderne delen. Den eldre delen av Bergamo knytter seg til Venezia.

Gamlebyen byen er veldig deilig og gir gode restauranter. Og noe merkelig å vite: etter andre verdenskrig opprettet stracciatella iskrem i Bergamo.

Økonomi:

Økonomien i denne byen kan du beskrive av industrisektoren. Det er aktiv i engineering, tekstil, mat og byggevarer. Spesielt transformasjonen av mineraler i jern, betong og marmor er økonomisk drivere.

Flyplasser:

Det er kun 6 km fra Bergamo sentrum til flyplassen Orio al Serio (BGY). Flyplassen har en håndfull internasjonale flyvninger.

Når du bestiller på forhånd finnes noen lokal agent som tilbyr leiebiler. Så du kan kjøre uten problemer i Bergamo og du kan besøke samt tett andre byer er det som Milano, som er bare 60 kilometer langt unna.

Offentlig transport:

Går en busslinje 1 til den øvre delen av byen.

Busselskapet "SAB" er aktiv i Bergamo tilbyr tjenester til de omkringliggende områdene. Bergamo har også en jernbanestasjon.

Trafikk og parkering:

Bergamo er det så godt som ingen problemer når det gjelder trafikk og transport situasjonen. Både lavere og høyere delen av byen er lett tilgjengelig med bil. Bare i det gamle sentrum av gå du ikke med bil.

Hotell:

Selv om det ikke en veldig turist by, kan hoteller fylle opp raskt noen ganger. Så anbefales det å bestille på forhånd.