Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Italia

Italia Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Italia.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Italia sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Italia Leiebil & reiseinformasjon

Italia har æren av å være en av de vakreste landene i verden.  Fra sin travle byer til det bølgende landskapet er det noe her for alle.  Det er et faktum at Italia er hjem til flere UNESCOs nettsteder enn noe annet land – ideelt hvis du er interessert i dette landet er rik arv.  Men er det mye mer til Italia enn sin historie.

Første stopp for mange er en av byene.  Firenze tiltrekke de som er interessert i kunst og historie, mens Venezia er for de romantisk pausene.  Italia er fødestedet til renessansen og var hjemmet til artister som Leonardo da Vinci og Michelangelo.  Byene er fylt med utsmykkede kirker, slott og andre monumenter som tiltrekker millioner av turister hvert år.  Du kan tilbringe dager shopping, nyter tradisjonelle italienske retter i en av de mange restaurantene eller slappe av i en av kafeene og se verden gå forbi.

Italia er kjent for mange ting, inkludert vin og designere.  De som ønsker å hengi seg litt vil ikke bli skuffet, uansett hvilket område av landet de velger å besøke.   Du kan gå på ski i Dolomittene, bla gjennom vinregioner, sole seg i Sardinia eller bare handle i Napoli.  Avslappet livsstil her betyr at du ikke vil føle rushed til noe!

Det er enkelt å komme rundt i Italia.  Det er så mange gode transportforbindelser at komme fra ett sted til et annet er så lett.  Det er et omfattende nettverk av motorveier som kobler alle større tettsteder og byer og veiene her er god kvalitet.  I noen distriktene kan de være spor og du trenger en 4 x 4 kjøretøy å gå steder i komfort!  Kjøring betyr at du vil også være ansvarlig for bompenger.  Det er bompenger boder satt opp på ulike avstander på ulike veier og beløpet som du er forventet å betale vil også variere.

Hvis du vil kjøre kan du ordne leiebil i de fleste byer eller på flyplasser.  Det finnes både lokale og internasjonale leverandører som du kan bruke men med store antall turister som flokkes til Italia hver dag det anbefales å bestille din bil leie på forhånd.  Du kan også være sikker på å få en bedre pris på denne måten!