Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Venice

Venice Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Venice. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Venice, Itali dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Venice.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Venice Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Venice adalah sebuah bandar yang indah secara literal terletak di laut Adriatic, kerana ia terletak di kawasan seluas sekumpulan 118 pulau kecil dipisahkan oleh terusan 105 dan dihubungkan oleh jambatan 409. Venice terletak di timur laut ialah di wilayah Venet. Dengan penduduk 266.0000, ia menjadikan bandar terbesar 11 Itali.

Ia adalah budaya dan seni bina Venice digabungkan dengan lokasi yang unik yang menjadikan ia begitu popular. Bandar ini mempunyai purata 50,000 pelancong setiap hari.

Ekonomi:

Kerana Venice begitu istimewa sebenarnya ekonomi keseluruhan adalah berasaskan kepada pelancongan. Venice juga terkenal dengan glasswork, dibuat di kawasan bandar.

Pelancong boleh menyewa gondola, melawat muzium-muzium, bersiar-siar melalui jalan-jalan sempit yang banyak, pergi membeli-belah sebelum hidangan yang bagus di salah satu daripada piazzas yang terkenal dan banyak perkara yang lebih banyak untuk melihat dan menikmati di sini.

Penglihatan melihat:

Hanya untuk menyebut beberapa tempat-tempat menarik di Venice, anda harus melawat St. Mark's Basilica, The Grand Canal dan Piazzaa San Marco. Venice seluruh dipanggil "Muzium hidup" dan beberapa kali pada tahun yang penuh sesak. Satu lagi tarikan yang popular adalah Venezia di Lido, iaitu sandbar panjang 11km di mana Festival Filem Venice adalah tahun sangat berlaku.

Lapangan Terbang:

Lapangan Terbang Venice dikenali sebagai Marco Polo Lapangan Terbang (VCE) dan 12 kilometer yang terletak di Timur Tengah. Ke destinasi ini, anda boleh Terbang dari Itali, Bandar-bandar Eropah dan New York.

Ada lagi dekat Lapangan Terbang Treviso San Giuseppe (TSF). Di sini akan tiba beberapa penerbangan dari England dan Brussels. Lapangan Terbang ini terletak 50 kilometer dari Venice.

Pengangkutan awam:

Pengangkutan awam yang paling terkenal ialah waterbuses, disebut Vaporetti. Tiada akan menggunakan menetapkan laluan di sepanjang terusan dan lain-lain bandar-bandar Pulau-pulau. Teksi air juga turut terkenal tetapi harganya lebih mahal.

Penduduk tempatan untuk membawa pelancong di seberang terusan menggunakan Targhetto yang gondolas.

Lalu lintas dan tempat letak kenderaan:

Di Venice Pulau kereta tidak dibenarkan. Di Piazzale di Roma, yang mempunyai yang berpatutan (kira-kira € 18 sehari) letak kereta bawah tanah (Autorimesso Comunale). Ianya juga boleh meletak kereta anda di pulau tiruan Tronchetto.

Hanya di Pulau dua adalah trafik dibenarkan, ini adalah Lido dan Pellestrina.