Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Sicily

Sicily Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Sicily. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Sicily, Itali dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Sicily.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Sicily Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Pengenalan:

Sicily merupakan salah satu Pulau yang terbesar di Laut Mediterranean. Terletak di bahagian selatan Itali mempunyai iklim Mediterranean yang tipikal dengan basah musim sejuk dan musim panas, kering. Terrains di Pulau ini adalah cukup bergunung-ganang. Suhu musim panas boleh dengan sangat tinggi dan meningkat sehingga 44 ° C iaitu 111° F.

Untuk melawat:

Tarikan terbesar di Pulau itu adalah di Etna. Juga retsoran untuk melawat akan Golfo del Cofano saya Capo San Vito. Pulau ini mempunyai verity besar makanan. Banyak Sicily masakan berasaskan makanan laut. Harga, terutamanya sayur-sayuran dan buah-buahan adalah rendah dan quolity yang baik.

Sejarah:

Dari alaf kesepuluh di bawah pemerintahan Arab, pengaruh budaya ini telah terselamat sehingga hari ini, tinggalan terhebat dominasi Arab boleh dijumpai di Palermo. Pada abad ke-11, ditawan oleh Norman dari selatan Itali, yang ditubuhkan kerajaan di Sicily (kerusi pemerintah ialah Caserta, sebuah kampung yang indah berhampiran Naples mengesyorkan untuk melawat Syarikat Pada tahun 1861 Sicily telah dimasukkan ke dalam Itali.

Lapangan Terbang:

Airport utama yang berpengkalan di Palermo, ibu Sicily dipanggil Punta Raisi Lapangan Terbang dan kod IATA adalah PMO. Terdapat juga tiga Lapangan Terbang lain: Catania CTA, Trapani TPS dan Comiso CIY. Anda boleh Terbang tiada dengan Alitalia, syarikat-syarikat penerbangan Negara Itali dan Syarikat-syarikat penerbangan kos rendah seperti Ryanair.

Pengangkutan:

Threr adalah sambungan yang baik antara bandar-bandar terbesar dengan lebuh raya. Walau bagaimanapun dalam komunikasi dalaman adalah mundur.  Jalan-jalan Sicily yang paling menonjol adalah lebuh-raya di utara Pulau. Jalan-jalan utama lain di Sicily adalah Strade Statalilike SS.113 yang menghubungkan Trapani untuk Messina SS.114 Messina-Syracuse dan SS.115 Syracuse-Trapani.

Penyewaan Kereta:

Jika anda lookking untuk menyewa kereta di Sicily, kita akan mengesyorkan anda untuk memilih kenderaan yang lebih kecil. Jalan-jalan di bandar narow dan tidak terdapat banyak tempat meletak kereta. Tempat letak kenderaan di lebuh raya berturap pemotongan jalan, tidak terpisah dari lebuhraya. Harga bahan api: tertinggi di Itali.