Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Sardinia

Sardinia Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Sardinia. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Sardinia, Itali dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Sardinia.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Sardinia Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Maklumat am

Sardinia merupakan sebuah pulau Itali di laut mediterranean terletak di Selatan Pulau Perancis Corsica dan 200 kilometer di Barat tanah besar Itali. Ia merupakan sebuah Wilayah autonomi Itali dan modal adalah Cagliari, bandar terbesar di Pulau. Bandar-bandar penting lain adalah Alghero, Olbia dan Massari.

Apa yang perlu dilihat dan dilakukan

Sardinia menarik pencinta alam semula jadi dan laut. Belayar telah menjadi sangat popular sejak kebelakangan ini. Juga dengan pantai dan pantai berbeza-beza dari satu Wilayah ke satu lagi (Utara dan timur laut di Pantai Timur, Selatan mendalam dan Pantai Barat). Jika anda adalah seorang pencinta gunung, Sardinia adalah penuh dengan Bukit-bukau dan Gunung altitud sederhana dan terdapat lebih empat ski Resort. Kerana sejarahnya yang kaya, Terdapat banyak monumen dan tapak layak mengunjungi Cagliari, Oristano, Massari, Alghero, Olbia dan Nuoro. Dan, tentu saja, Jangan lepaskan peluang untuk menikmati Gastronomi mereka kaya kerana Sardinia mempunyai kepakaran tempatan sendiri yang tidak mudah untuk mencari di tanah besar Itali.

Iklim

Sardinia menikmati cuaca mediterranean yang sempurna untuk menikmati dengan pantai dan kawasan luar bandar. Musim panas adalah Panas; Walau bagaimanapun, Pulau ini adalah sangat berangin, terutamanya dari September hingga April.

Bagaimana hendak ke sana dan kira-kira

Sardinia mempunyai tiga Lapangan Terbang Antarabangsa (Alghero Lapangan Terbang, Olbia - Costa Smeralda Airport, dan Lapangan Terbang Cagliari-Elmas) berkaitan dengan bandar-bandar Itali utama dan destinasi Eropah yang banyak. Pulau ini juga dihubungkan oleh laluan feri yang kerap ke tanah besar Itali serta Corsica dan lain-lain pelabuhan mediterranean Perancis dan Barcelona di Sepanyol. Cara terbaik untuk berkunjung ke Pulau berkenaan adalah untuk menyewa kereta dari mana-mana Syarikat disediakan di Lapangan Terbang dan tiga atau di kampung-kampung yang. Walaupun Sardinia rantau Itali sahaja tanpa lebuh raya, rangkaian jalan yang juga telah dibangunkan dan akan membolehkan anda untuk sampai ke mana-mana sudut Pulau ini. Jika anda bercadang untuk melakukan perjalanan ke Corsica atau tanah besar Itali dengan kenderaan disewa anda, sila pastikan ia dibenarkan untuk mengangkut dalam feri sebagai sekatan tertentu atau caj-caj tambahan mungkin dikenakan.